Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA ZAVRŠNICA

VIDEO Što je ovo? YouTube zvijezda na pod poslala bivšeg prvaka UFC-a

Boxing: Paul vs Woodley II
Kim Klement
19.12.2021.
u 11:40

Meč se do tog trenutka nije značajno razlikovao od prve borbe koju smo gledali krajem osmog mjeseca. Paul je u kolovozu slavio podijeljenom sudačkom odlukom, a gledali smo poprilično loš i pasivan meč. Borci nisu bili puno aktivniji i kvalitetniji niti ovaj put, no Paul je puno spektakularnije došao do pobjede

Trend YouTubera u boksu još će neko vrijeme potrajati. Jake Paul doslovno je poslao Tyrona Woodleyja na spavanje u revanšu koji su odradili u ranim nedjeljnim satima. 24-godišnja zvijezda s YouTubea nokautirala je bivšeg UFC prvaka drugom polovicom šeste runde, piše Fightsite.

Meč se do tog trenutka nije značajno razlikovao od prve borbe koju smo gledali krajem osmog mjeseca. Jake Paul u kolovozu je slavio podijeljenom sudačkom odlukom, a gledali smo poprilično loš i pasivan meč. Borci nisu bili puno aktivniji i kvalitetniji niti ovaj put, no Jake Paul je puno spektakularnije došao do pobjede.

Tyron Woodley u najavi meča pričao je kako Jake Paul uistinu snažno udara, a Jakeova desnica bila je presudna. Dvije minute i 12 sekundi unutar šeste runde, Woodley je završio na podu, brutalno nokautiran. Sudac nije niti brojao, nego je ekspresno prekinuo meč kako bi se Tyronu ukazala pomoć.

Jake Paul borbu je otvorio direktima s distance, dok je Woodley pokušavao održati obećanje prilikom kojeg je najavio kako će ovaj put bit aktivniji i agresivniji. Ipak, već nakon prve minute, Woodley je usporio, a Paul se uspješno obranio od napada bivšeg UFC-ova prvaka. Tijekom druge runde, Paul je dobrim overhandom pogodio Woodleyja, no nedovoljno za nešto konkretnije.

Treća runda donosi novo iskustvo za Jakea Paula. Nakon puno klinčanja koje smo gledali kroz gotovo cijeli meč, Paul i Woodley sudarili su se glavama i Jake je završio s posjekotinom na čelu. Obilno krvarenje nešto je s čime se Jake Paul nije sreo u svoja prva četiri profesionalna meča. Ipak, to ga nije omelo te je u šestoj rundi došao do nokauta. 

 

 

Nakon što je svladao košarkaša Natea Robinsona i bivšeg UFC borca Bena Askrena, Paul je u svoju knjižicu nokauta dodao još jedan veliki skalp. Njegova boksačka karijera sigurno će se nastaviti nakon ovakvog slavlja.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:32 19.12.2021.

fljus šus! (KO)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije