Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bio sretan

VIDEO Srpski komentator urlao je na pogodak Neymara: Petković ga potpuno dotukao

KATAR 2022: Hrvatski igrači slavili svatko na svoj način
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
09.12.2022.
u 20:30

Komentator sa susjedne Arene i više nego očigledno je navijao za carioce

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon penala izbacila moćni i favorizirani Brazil nakon drame jedanaesteraca te drugi put zaredom izborila polufinale svjetskog prvenstva. Izabranici Zlatka Dalića napravili su čudesan uspjeh i za veliko finale će igrati u utorak, 13. prosinca, protiv boljeg iz duela Nizozemske i Messijeve Argentine. Cijela Hrvatska slavi, priznanje su odali i mediji iz regije, ali jedan sportski komentator sa srpske Arene nije bio previše oduševljen. 

Golove Neymara i Petkovića proživljavali su na svoj način mnogi komentatori iz stotina TV postaja. Na YouTubeu se pojavio video koji pokazuje reakcije srpskog televizijskog komentatora s ArenaSporta. Više nego očigledno je kako na jedan način reagira kada Brazil povede preko zvijezde PSG-a, a na sasvim drugi kada Hrvatska kada je Petković poravnao tri minute prije kraja utakmice

Na sreću, morali smo razočarati ovog komentatora i sada cijela Hrvatska slavi veliku pobjedu i plasman u poluzavršnicu. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 19

KA
kajbiti
20:43 09.12.2022.

Koga briga. Njima je veceras gore nego Brazilcima.

DU
Deleted user
21:08 09.12.2022.

Susjedi na aparatima, a ni Večernjem nijelako......!

PA
Pahor
20:53 09.12.2022.

Kod komsija potop😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije