Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

VIDEO Prve reakcije navijača iz Dohe: 'Očekivali smo bolji rezultat, Livaja je morao ući ranije! Treba nam Petković'

KATAR 2022 - Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Maroko
Goran Stanzl/PIXSELL
23.11.2022.
u 17:35

Vatreni su na otvaranju SP-a remizirali s čvrstim Marokom bez golova, na Al Baytu se okupilo do 2000 navijača u kockicama

Reporter Večernjeg lista Tomislav Dasović nalazi se u Dohi i emitirao je uživo reakcije hrvatskih navijača nakon remija s Marokom (0:0). 

Hrvatskih navijača nije bilo u velikom broju, predviđala se brojka od 1500-2000 navijača, ali to nije čudno obzirom na daljinu i skupoću.

 

- Razočaran sam rezultatom, igra je bila loša - rekao je Davor iz Dubrovnika.

- Ništa nije izgubljeno, jedino da je bilo malo jačeg navijača - rekao je Pero koji je nadodao da su išli okolnim putem preko Dubaija pa ih je izašlo malo jeftinije. 

- Bilo je nažalost malo naših navijača, očekivali smo bolji rezultat. Zadovoljna sam Modrićem, mislim da su Livaju trebali ranije ubaciti! Nisam baš zadovoljna Lovrenom i Kramarićem. - rekla je jedna navijačica.

- Siguran sam da ćemo dobiti Kanadu i da ćemo izboriti drugi krug. Nadam se da ćemo uhvatiti pravu formu, Kramarić se ne uklapa u ovaj sistem igre i treba nam Bruno Petković. Trudili su igrači i nemam nikakve zamjerke, bilo je očito da je Kovačić zakazao, odnosno da je Sosa bio impresioniran. - kaže posljednji član navijačke skupine iz Dubrovnika, Željan. 

- Moglo je i bolje protiv Maroka, trebalo nam je hrabrosti. Podsjeća me to na Dinamo u Ligi prvaka, optimist sam, ostajem u Kataru do osmine finala. - poručio je Tomislav Glušić iz Zagreba. 

Standings provided by Sofascore

>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 4

VI
vidigal
18:40 23.11.2022.

Nadamo su da su nase lijencine vidile kako Japanci trce, daju maksimum I daju sve od sebe za svoju reprezentaciju

PU
Pametan-u-moru-ludih
19:09 23.11.2022.

Hrvatska ima ubojiti napad...kao Costa Rica.

KJ
kjlćllk
18:40 23.11.2022.

koji navijači, kamera se trudila pronaći neke navijače, ako su prikazali sto navijača, puno se reklo, marokanaca je bilo 40-50000. ako ljudi nisu u mogućnosti sami organizirati odlazak na prvenstvo, gdje je savez da pripomogne pa da reprezentacija ima pravu podršku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije