Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
političari protiv glumaca

VIDEO Ovo se ne viđa svaki dan: Jandroković, Šola, Navojec, Hrebak i drugi poznati zaigrali rukomet

Bjelovar: Glumci i političar okušali se u rukometu
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/18
Autori: Vecernji.hr, hina
07.05.2023.
u 16:08

Političke snage, uz Gordana Jandrokovića, zastupali su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i načelnici općina.

U sklopu Bjelovarskih odjeka kazališta u nedjelju je u Dvorani europskih prvaka odigran tradicionalni BOK rukometni turnir na kojemu su snage odmjerile veterani RK Bjelovar, glumci i političari za koje je igrao predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Na BOK turniru nastupili su i poznati hrvatski sportaši poput Vlade Šole, ali i Hrvoja Horvata Cvebe. S loptom ili bez nje u Bjelovaru su se, među ostalima, zabavljali Kristijan Ugrina, Alan Katić, Ivan Ožegović i nezaobilazni domaćin Goran Navojec.

Političke snage, uz Gordana Jandrokovića, zastupali su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i načelnici općina.

"BOK fest traje već 20 godina. Čestitam Goranu Navojecu koji je to sve započeo. Čestitam i gradonačelniku Bjelovara na organizaciji i potpori festivalu. Uvijek se rado odazovem na BOK, a i na ovaj BOK rukometni turnir. Jako lijepa tradicija i jako lijepo druženje”,  kazao je Jandroković.

Bjelovar: Glumci i političar okušali se u rukometu
1/18

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije