Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGANE TENZIJE

VIDEO Nervozno na tribinama: Đoković sočno opsovao publiku, sutkinja upozorava gledatelje

Australian Open - Men's Singles Final
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
29.01.2023.
u 11:52

Naime, publika je gotovo kroz cijeli meč aktivna više nego što bi smjela biti. Povici s tribina čuju se i nakon što sutkinja zamoli za tišinu, a mogli su se čuti i tijekom nekih poena.

Srpski tenisač Novak Đoković (35) protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa borio se za svoj deseti naslov na Australian Openu. Prvi je set dobio sa 6:3, a drugi nakon tie-breaka (7:6). Osvajanje 13. igre je možda bilo i ključno za naslov, a Novaku je to uspjelo unatoč smetnjama s tribina.

Naime, publika je gotovo kroz cijeli meč bila aktivna više nego što bi smjela biti. Povici s tribina čuli su se i nakon što sutkinja zamoli za tišinu, a mogli su se čuti i tijekom nekih poena. Sve to, naravno, utječe na igru i komentator na Eurosportu pitao se zašto nema kazni za navijače. 

Pri vodstvu Tsitsipasa 5:4 u drugom setu, kada se isti lomio, Đoković je osvojio poen kod 40:40 i gem priveo kraju u svoju korist. Uputio je pogled prema publici i sočno opsovao. Što je rekao, zaključite sami...

Na kraju je i u trećem setu slavio sa 7:6 i s 3:0 u setovima osvojio naslov

Komentara 9

UV
Uvijeksevratim
12:27 29.01.2023.

Primitivni krkan, kao i otac mu.

DU
Deleted user
14:03 29.01.2023.

To mu se sve normalno prihvaća,no da je bilo koji hrvatski tenisač onda bi bi smak svijeta što bi se govorilo i pisalo o njemu !

DU
Deleted user
13:10 29.01.2023.

Dosta više i njega. Neka ide u penziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije