Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOČIJAŠKO PSOVANJE

VIDEO Ogavan potez Novaka Đokovića: Ovakvog ga još nismo vidjeli, pogledajte što je sve rekao navijaču

Monaco Rolex Masters
Foto: Victor Joly / ABACA
1/4
14.04.2024.
u 11:25

Nećemo ga citirati, već se na videu jasno vidi i čuje kakve su to psovke bile. Navijača je izvrijeđao i opsovao i na engleskom i na srpskom, da program bude potpun

Ne ide baš u 2024. godini najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću. Nije osvojio Australian Open, kasnije niti Indian Wells, a ispao je i u polufinalu zemljanog Mastersa u Monte Carlu. U polufinalu ga je dobio Casper Ruud. Čini se da se rezultati ne mijenjaju iako se promijenio trener, pa tako u njegovom kutu više ne sjedi Goran Ivanišević.

Đoković je u pojedinim trenucima meča bio uistinu frustriran. Prvo se derao na svoju trenersku ložu, a pretpostavlja se da su poruke koje je glasno upućivao na talijanskom bile upućivane njegovu kondicijskom treneru. Nakon toga žestoko se verbalno obračunao s jednim navijačem na tribinama koji mu je očito smetao. Đoković se nije mogao suzdržati i obuzdati bijes pa je navijaču poručio da zašuti.

Nećemo ga citirati, već se na videu jasno vidi i čuje kakve su to psovke bile. Navijača je izvrijeđao i opsovao i na engleskom i na srpskom, da program bude potpun. Kako god, psovke mu nisu pomogle, Ruud je slavio sa 6:4, 1:6, 6:4 te će ove nedjelje igrati u finalu s Grkom Stefanosom Tsitsipasom.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 9

ED
edvardl
13:22 14.04.2024.

Nakon prištavog, najodvratnija osoba!

Avatar votum
votum
12:28 14.04.2024.

"teniserski" Milanović. Kad su nizbrdo onda su nizastranu 🤣 shitovi

SK
SkvikiZg
17:28 14.04.2024.

Rekel sam ja da bu on plakal za Goranom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije