Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBI SE ČUDE...

VIDEO Metličić prekrio zastavu Srbije na Partizanovu dresu

Petar Metličić
Goran Stanzl
19.11.2012.
u 09:37

Partizan je Montpellieru posudio svoju rezervnu garnituru dresova, ali Metličić je svoj malo izmijenio

Iako je bio prisiljen zaigrati u rezervnom dresu Partizana jer su rukometaši Montpelliera putem do Srbije izgubili svu prtljagu, Petar Metličić ipak se potrudio da neplanski dobivenu garnituru malo prilagodi. Srpski mediji pišu kako je on jedini od svih francuskih igrača prekrio srpski grb na dresu zalijepivši na leđa bijelu traku.

Tijekom zagrijavanja, Metličić i Nikola Karabatić nosili su majice na kojima je pisalo "Parni valjak neka melje". Karabatić je jedini od igrača francuske momčadi koji od beogradske publike nije zaradio zvižduke, a na kraju je Partizan poražen 29:32.

Srbi pišu da se o konkretnim razlozima Petra Metličića ''može samo nagađati''.

>> Metličić igrao u dresu Partizana, Čupić sredio Červara

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
15:45 21.11.2012.

Pa svaki Hrvat bi to učinio

KE
keating17
09:57 19.11.2012.

Petre, svaka čast!!!!

OD
ODzizsKrajst
09:08 20.11.2012.

hummel14 potpuno si u pravu. mi Hrvati smo totalno iskompleksirani. izgubili smo sve ratove, ostali smo bez povećeg komada države i tamo se smijemo kretat samo uz posebne dozvole i nakon prelaska granice, a ovih dana su u Haagu oslobodili srpske generale i tako nam dali i posljednju i zaključnu šamarčinu. sad smo i službeno dno Europe. ili ček, jesmo to bili mi, ili...? iskreno, mislim da je malo što na svijetu tako histerično smiješno kao pomisao da bi itko na tom istom svijetu imao komplekse naspram Srbije. mogu te eventualno usporedit jedino s amebom (a od njih ste i nastali :) ) koja gleda razvijeni život i svako malo kaže "eh ti kompleksi...". kako ono bilo - DOGODINE U KNINU? :D ajd ajd, bit će bolje, sad ste baš na dnu, bit ćete šokirani još koju godinu onda će polako nove generacije počet shvaćat kakvo ste zlo bili u 90-ima, doživjet katarzu i tko zna, možda ćete polako postat normalan narod. vid Švaba, šta im fali :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije