Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marićeva 'šrauba'

VIDEO Majstorska akcija Hrvatske: Pogledajte jedan od najljepših pogodaka na Euru

Hrvatska razbila Ukrajinu, sad ?ekamo Srbiju protiv Francuske za drugi krug
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
17.01.2022.
u 19:38

Marić je munjevitim okretom potegao šut, sjajnu 'šraubu' te neobranjivo pogodio za 5:5.

Hrvatska je pobijedila Ukrajinu (38:25) u trećem kolu skupine C na Europskom prvenstvu, a najljepši trenutak susreta bio je sjajni pogodak povratnika u momčad - Marina Marića. To je ujedno i jedan od najljepših pogodaka na prvenstvu.

Luka Cindrić pokrenuo je akciju te dodao Tinu Lučinu koji je Mariću asistirao desnom rukom iza leđa. Pivot Leipziga našao se između dvojice Ukrajinaca, Vladislava Doncova i Ivana Burzaka, te je munjevitim okretom potegao šut, sjajnu 'šraubu' neobranjivo pogodivši za 5:5 u devetoj minuti.

Sjajan gol Marina Marića možete pogledati OVDJE.

Video - Bilić: Za mene je najbolji trio Balić - Metličić - Lacković

Komentara 1

IV
Ivanopivamo
12:17 18.01.2022.

Marićev šaraf kakva šrauba njemacka ric

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije