Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIO SAM UPLAŠEN'

VIDEO Još jedno neugodno iskustvo: Prišli argentinskom novinaru i prekinuli javljanje uživo

Foto: Screenshot
1/3
26.11.2022.
u 00:04

Novinar i njegova ekipa javljanje su završili iz stražnjeg dijela automobila, a službenik mu je rekao kako mu je tamo bilo zabranjeno snimati jer se radi o 'privatnom prostoru'.

Argentinski novinar doživio je neugodno iskustvo u Kataru prilikom prijenosa uživo. Neidentificirani službenici prekinuli su ga u obavljanju posla i zahtijevali da prekine snimanje.

Joaquin Alvarez pričao je s argentinskim navijačima kada se pojavio izvjesni službenik s još dvojicom muškaraca. Alvarez je bio prisiljen prekinuti razgovor s navijačem koji mu je govorio kako je tužan zbog šokantnog poraza od Saudijske Arabije. Do incidenta je došlo u dijelu Dohe Barwa Villageu. Novinar i njegova ekipa javljanje su završili iz stražnjeg dijela automobila, a službenik mu je rekao kako mu je tamo bilo zabranjeno snimati jer se radi o 'privatnom prostoru'.

- Bio sam uplašen i mislio sam da će me zarobiti. Osoba koja je zaustavila snimanje izašla je iz kombija i na vrlo grub način nam rekla da ne možemo više snimati jer smo na privatnom prostoru - rekao je Alvarez, piše Daily Mail.

Alvarez mu je odgovorio kako oni nastoje pokazati nešto lijepo o zemlji, no oni su mu samo rekli da mora otići.

- U jednom trenutku su nam čak htjeli uzeti opremu - rekao je.

- Ovo je primjer teške cenzure - rekao je Alvarezov kolega Nicolas Magaldi koji je bio u TV studiju.

- Prekrili su kameru, nisu dopustili snimanje, naredili su vam na nepristojan način da odete, a osoba se nije identificirala - rekao je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

>> VIDEO: Dalić gospodski odgovorio izborniku Kanade koji kaže da će sj*ebati Hrvatsku: Mi pričamo na terenu!

Ključne riječi

Komentara 2

FO
forfun
08:06 26.11.2022.

Baš fina civilizirana zemlja, pravo mjesto za svjetsko prvenstvo

DU
Deleted user
08:02 26.11.2022.

I tamo ima uličara, željnih provođenja nasilja nad drugima. Ak se nisu identificirali, onda su obični gilipteri. Dok ne nalete na prave sebi sličnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije