Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost u pitanju

VIDEO Jednom od najpopularnijih UFC boraca prijeti osam godina zatvora

Nate Diaz
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/3
25.04.2023.
u 11:26

Zbog incidenta je u pitanje došao i boksački meč protiv Jakea Paula, s kojim bi se bivši UFC-ov borac proslavljen svojom borbom i nevjerojatnom pobjedom protiv Conora McGregora 2016., trebao suočiti u kolovozu ove godine

Bivšem UFC-ovom borcu Nateu Diazu, mlađem od dvojice opasne Stocktonske braće, mogla bi biti izrečena kazna od čak osam godina zatvora zbog incidenta u New Orleansu kada je gušenjem uspavao muškarca na ulici. Na društvenim mrežama pojavile su se snimke nakon borilačkog događanja, na kojem je Diaz izazvao kaos i bocom gađao goste. Policija je izdala nalog za uhićenje 38-godišnjeg borca.

S ovim incidentom u pitanje dolazi predstojeći boksački meč protiv influencera Jakea Paula u kolovozu, što bi trebala biti Diazova prva borba nakon isteka ugovora s UFC-om u listopadu prošle godine. Osim kazne od osam godina zatvora, koje može pratiti i rad u društvenu korist, u Louisiani može mu biti i izrečena kazna od 2000 dolara.

 U MMA karijeri Diaz je ostvario je 21 pobjedu i 13 poraza u lakoj i velter kategoriji, a osim kao brat Nicka Diaza, poznatog i uspješnog borca u srednjoj kategoriji, pod povećalo javnosti došao je borbom i nenadanom pobjedom u drugoj rundi protiv megapopularnog Conora McGregora 2016. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije