Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DANAŠNJI DAN

FOTO Ronaldo i Van Damme gledali su 2007. godine jedan od najtežih poraza Cro Copa

ARHIVA - UFC: Gonzaga u Manchesteru nokautirao Mirka Filipovića, 2007.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
22.04.2023.
u 12:27

Cro Cop je 2007. godine doživio jedan od najtežih poraza u karijeri. Gabriel Gonzaga ga je dvije minute tukao laktovima na podu, od čega se Mirku pomutio vid, te ga je zatim high kickom bacio u nesvijest

Najbolji hrvatski borac svih vremena Mirko Cro Cop Filipović na današnji dan se 2007. ggodine borio protiv Gabriela Gonzage. Borbu je, nažalost izgubio, ali sportsku osvetu dočekao je osam godina kasnije.

Veliki događaja u Manchesteru došle su pogledati i poznate zvijezde poput Cristiana Ronalda koji je tada nastupao za Manchester United te filmskog glumca Jean Claude Van Dammea.  Bila je to druga borba Cro Copa u UFC-u, a Van Damme je bio jedan od Mirkovih uzora iz djetinjstva. 

Filipoviću nije ugodno vidjeti snimku Gonzaginog high kicka koji mu je odsjeo na glavi.

- To je nisko od promocije i mojeg šefa da prikazuju kako me udario u glavu - rekao je jednom prilikom Cro Cop kroz šalu za portal The Star Phoenix. 

- Na to gledam kao na normalnu stvar. Nije ugodno vidjeti kako te netko udari u glavu, ali to je sve dio posla. Platio sam cijenu. Nije to krivica UFC-a, već moja krivica. Ako me pitate volim li vidjeti taj snimak, ne volim. Dovoljno sam ga puta vidio. Točno znam što se dogodilo.

21.04.2007., Manchester, Engleska - MEN Arena, Ultimate Fighting Championship , Mirko Filipovic-Cro Cop protiv Brazilca Gabriela Gonzage. Cristiano Ronaldo Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
21.04.2007., Manchester, Engleska - MEN Arena, Ultimate Fighting Championship , Mirko Filipovic-Cro Cop protiv Brazilca Gabriela Gonzage. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije