Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANA WHITE

VIDEO Predsjednik UFC-a iznenadio fanove novim izgledom. Jako je smršavio i sve šokirao

Dana White Twitter
14.04.2023.
u 23:21

Američki mediji pišu da je izgubio 15-tak kilograma

Čelni čovjek borilačke organizacije UFC  Dana White, koji je zbog svojih čvrstih stavova po pitanju boraca i njihovih prava vjerojatno i nije omiljen na borilačkoj sceni, doživio je u posljednjih par mjeseci iznimnu fizičku transformaciju. Slavni biznismen jako je smršavio, a na društvenim mrežama je otkrio tajnu kako je to uspio postići.

White kaže kako je koristio poseban pripravak za čišćenje debelog crijeva. Riječ je o prehrambenom proizvodu, odnosno suplementu biljnog porijekla koji služi za otklanjanje toksina i drugih neželjenih tvari iz debelog crijeva. Takav pripravak često donosi više energije, bolju probavu i gubitak kilograma.

White je izjavio kako je prije ovog imao problema s nesanicom, zatvorom i debljinom te je pio brojne lijekove. Sada su svi ti problemi nestali, a pratitelji UFC-a već neko vrijeme pričaju da je bitno promijenio izgled.

Prema pisanju američkih medija, u dva mjeseca je izgubio čak oko 15 kilograma.

blockquote class="twitter-tweet">

If any of you have ever wanted to try a cleanse but didn't know what was a good one to do, try Zen Cleanse.

I did it a couple weeks ago and it was incredible. Gary Brecka told me it's the best. I bought 10 more for my family and friends. If you try it, let me know what you think
pic.twitter.com/6P4bbhFPxC

— danawhite (@danawhite) April 13, 2023

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
00:08 15.04.2023.

Sada je samo crven i namreškan, a prije je bio crven i mastan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije