Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA JOŠKA

Pogledajte sjajan transparent upućen našem najvećem talentu: Čuvaj nam gol

KATAR 2022 - Hrvatski navijači razvili zastavu dugu 200 metara ispred hotela Hilton
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
05.12.2022.
u 11:24

Nogometaše su pred hotel došli pozdraviti naši igrači, između ostalih Joško Gvardiol, a upravo je njemu bio upućen jedan zanimljiv transparent. Mladić doista igra sjajan turnir.

Hrvatska reprezentacija u 16 sati protiv Japana igra osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Navijači su od jutra raspoloženi, stigli su pred hotel vatrenih i razvukli veliku zastavu. Došli su ih pozdraviti naši igrači, između ostalih Joško Gvardiol, a upravo je njemu bio upućen jedan zanimljiv transparent.

- Gvardiol, guard the goal - odličnu igru riječima ponudili su navijači u Dohi. 

Naš najveći talent (20) pokazao je kako sjajno čuva gol u susretima grupne faze. Joško se posebno istaknuo protiv Belgijaca, a nadamo se da ništa drugačije neće biti ni danas na stadionu Al Janoub

Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

- Htjeli bismo to riješiti unutar 90 minuta. Morat ćemo primijeniti ono što izbornik od nas traži, kao što smo to primijenili i protiv Belgije - zaključio je. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
12:44 05.12.2022.

Pogledajte sjajan transparent upućen našem najvećem talentu: Čuvaj nam domoljubni ceker jer Japanci su uturili Njemcima i Španjolcima i ako uture i nama Balkancima biće još dodatne tuge u več siromašnoj regiji iz koje se bježi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije