Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

VIDEO Hrvatski i srpski vaterpolisti zajedno trenirali uoči sutrašnjeg dvoboja

Trening hrvatske reprezentacije uoči susreta sa Srbijom
Foto: HVS
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.06.2022.
u 17:16

Srbija je s tri pobjede u skupini izborila izravan plasman u četvrtfinale, a Hrvatska, koja je bila druga u svojoj skupini, za plasman u četvrtfinale morala je u osmini finala pobijediti Gruziju.

Hrvatske vaterpoliste u srijedu (16 sati) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti očekuje jedan od favorita za naslov prvaka reprezentacija Srbije.

- Moramo prvenstveno misliti o nama, da budemo pravi i na visokom nivou kakav je potreban za jednu tako važnu utakmicu protiv takvog protivnika. Do sada je sve u najboljem redu i ja vjerujem da ćemo tako dočekati utakmicu - izjavio je hrvatski izbornik Ivica Tucak.

>> Pogledajte video: Trening hrvatske reprezentacije uoči susreta sa Srbijom

Srbija je s tri pobjede u skupini izborila izravan plasman u četvrtfinale, a Hrvatska, koja je bila druga u svojoj skupini, za plasman u četvrtfinale morala je u osmini finala pobijediti Gruziju

Hrvatski reprezentativac Ante Vukičević napominje da sve reprezentacije koje su u četvrtfinalu pretendiraju na medalju:

- Tako ako želiš pobijediti u četvrtfinalu moraš dobiti ekipe poput Srbije, Mađarske, Italije, Grčke... Iako je za mnoge naše igrače ovo prvi veliki turnir imamo kvalitetu i iz utakmice u utakmicu igramo bolje, te se bolje slažemo. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom energijom i pobijediti Srbiju. 

Hrvatski vaterpolisti odradili su posljednji trening uoči sutrašnje utakmice, a termin u bazenu nakon njihovog imala je reprezentacija Srbije. Srpski izbornik Dejan Savić i njegova momčad ipak nisu mogli vidjeti ništa od taktičkih zamisli Ivice Tucka, jer su naši vaterpolisti predvidjeli ovu situaciju pa su samo pucali na gol našim vratarima.

 

Komentara 1

IV
IvanHB1
22:23 28.06.2022.

Srbijanski vaterpolisti a ne srpski.Nije u Srbiji sve srpsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije