Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI HRVAT

VIDEO Filip Zubčić u Japanu zaradio najviše u karijeri, pitali smo ga što će s tim novcem

Filip Zubčić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/12
25.02.2020.
u 11:05

– Ne bavim se skijanjem da slavim rezultate nego da ostvarujem što bolje rezultate. Nema tu vremena za slavlje, tu je 40 i nešto utrka godišnje i to treba odraditi maksimalno. Slavit će se u petom, šestom mjesecu – rekao je Zubčić.

Filip Zubčić, prvi hrvatski pobjednik jedne utrke Svjetskog kupa koji nije član obitelji Kostelić, vratio se sinoć iz Japana u Zagreb. No, vremena za slavlje nema jer već u srijedu putuje u Hinterstoder gdje ga ovog vikenda očekuju nove utrke Svjetskog kupa.

>> Pogledajte razgovor Filipa Zubčića i našeg novinara Dražena Brajdića

– Ne bavim se skijanjem da slavim rezultate nego da ostvarujem što bolje rezultate. Nema tu vremena za slavlje, tu je 40 i nešto utrka godišnje i to treba odraditi maksimalno. Slavit će se u petom, šestom mjesecu – rekao je Zubčić.

Kakvi su planovi za nastavak sezone?

– Ništa ne planiram, nisam planirao ni ovu trku. Idem punim gasom svaku utrku i na kraju ti vrijeme pokaže kako si skijao. Ne nabijam si nikakav pritisak, idemo iz utrke u utrku.

Slavljem u japanskom Naebu navodno je zaradio 45 tisuća franaka odnosno oko 315 tisuća kuna. Što će s tom svotom?

–  O tome uopće ne razmišljam. Ne skijam zbog novca, nego zato što to volim. A novac samo dolazi zbog dobrih rezultata.

A nakon ove pobjede drukčije će ga gledati i konkurenti.

– Neka me gledaju kako hoće. Ne interesira me kako me tko gleda – zaključio je Zubić.

Ključne riječi

Komentara 13

RI
ribar110
11:31 25.02.2020.

Pravo bogatstvo ni garsonjeru ne može kupiti. Toliko se dobije u drugom kolu nekog jačeg teniskog turnira. Naslov je sarkastičan ili sam krivo shvatio?

Avatar grbadeva
grbadeva
12:32 25.02.2020.

Već par dana nabadate o čovjekovu novcu. Nije li nepristojno toliko zavirivati u tuđi novčanik, ili potpirujete znatiželju zainteresiranih za stanje u tuđim džepovima?

Avatar dystopia
dystopia
12:42 25.02.2020.

a kaj vas (i nas) boli briga kaj bu on sa svojim novcem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije