Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u šetnji Stradunom

Video: Bivši Barcin trener Pep Guardiola u Dubrovniku

Guardiola (1)
Pixsell
01.06.2012.
u 22:55

Bivši Barcelonin strateg Pep Guardiola privatnim je zrakoplovom u petak poslijepodne sletio u Zračnu luku Dubrovnik. Poznati je trener odmah po dolasku u Dubrovnik prošetao Stradunom

Obećanje da će se odmoriti od nogometa bivši trener Barcelone, jedan od najvećih stručnjaka današnjice, Pep Guardiola, počeo je ispunjavati u Dubrovniku. Prošlog ljeta s Barcelonom je bio u Splitu, igrao protiv Hajduka, a sada je, u petak, privatnim zrakoplovom stigao iz Barcelone, a nakon slijetanja u zračnu luku Ćilipi Guardiola se, zajedno sa suprugom Kristinom, bratom Pereom i njegovom suprugom, iznajmljenom jahtom uputio u obilazak Elafitskih otoka. U Dubrovnik je došao na nagovor prijatelja. Slavni trener oduševio se otocima, posebno Lopudom i Šipanom, a nakon užitka na dubrovačkom suncu uslijedio je đir po Stradunu.

– Kakva ljepota – prenose nam Guardiolini prijatelji njegove dojmove o Dubrovniku.

Posebno ga je oduševila palača Sponza, a dugo se zadržao gledajući spomenik braniteljima na Pilama, na samom ulazu u Stari Grad baš kao i Muzej Domovinskog rata. Naravno, izbor restorana u kojem će večerati nije bio dvojben, obitelj Guardiola smjestila se u Nautiku. Uostalom, taj najpoznatiji dubrovački restoran ugostio je Papu Ivana Pavla II, po tome je nadaleko čuven. Ali, u Nautiku zalaze svi viđeniji dubrovački gosti, tamo su jeli glumac Roger Moor, pjevač Bono Wox, pa nikoga ne čudi što se slasnim ribljim specijalitetima gostio i Guardiola.

Opuštanje mu nakon sezone u kojoj je ostao bez titule Lige prvaka i prvenstva Španjolske zaista treba, valjda će mu škampi na dubrovački način, medaljoni od jastoga i konavoski kolač, dati barem malo oduška. Posjetom Guardiole bio je oduševljen vlasnik Nautike Mato Đurović, nije dopustio da slavni trener iz njegovog restorana ode praznih ruku.

Guardiola je na poklon dobio kipić Svetog Vlaha, zaštitnika Dubrovnika, uz želju domaćina mu se Sveti Vlaho donese sreću u novom klubu. Vikend će Guardiola i njegovo društvo provesti u Boki Kotorskoj, odlazak iz Dubrovnika bio je planiran za rano subotnje jutro, a nakon Crne Gore slavni trener vraća se u Barcelonu. U odmoru ga neće omesti ni Euro, odbio je sve ponude za komentiranje, Guardiola želi napuniti baterije i onda se odmoran posvetiti novoj trenerskoj zadaći.

Ključne riječi

Komentara 15

TE
Testera
07:52 02.06.2012.

A senzacije, jadni li smo jadni. To mi izgleda kao konačno da je neko došao i u ovu zabit.

MI
misuratakid
08:01 02.06.2012.

Ovo proganjanje ljudi sa kamerama mora biti zakonski onemogućeno. Treba u potpunosti zabraniti snimanje i fotografiranje osoba na javnim površinama bez njihovog izričitog pismenog pristanka/dozvole. A paparazze uputiti u radni logor da rade nešto korisno.

M7
m.74
23:47 01.06.2012.

najgljupje mi je gledati ovakve scene, gdje naši jadni novinari željni seznacije, prate/snimaju poznate osobe, do te mjere, da ime je pun kufer svega i da jedva požele otići iz hrvatske... umjesto, da pristojno naprave fotografiju dvije i puste ih.... ali ne sutra če biti svi važni fotografi u lovu na Guardiolu, da svatko napravi naj fotografiju....... :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije