Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMLJENO

VIDEO Bahatost svjetske zvijezde zgrozila svijet, pogledajte kako je 75 tisuća kuna završilo u moru

James Harden
Printscreen
27.08.2022.
u 10:47

Mnogi navijači napali su Hardena na društvenim mrežama poručujući da je to bahato ponašanje, dok se drugi šale tvrdeći da je ozbiljno shvatio svoju dijetu i pripreme za početak nove sezone. Inače, procjenjuje se da je Harden "težak" 165 milijuna eura.

James Harden, jedan od najpopularnijih NBA košarkaša, jučer je proslavio 33. rođendan i pri tom privukao pozornost javnosti.

Harden nije štedio novac na zabavu pa je poveće društvo pozvao na jahtu. U trenutku kada su mu svi pjevali rođendansku pjesmu Hardenu je stigla i ogromna torta. No, košarkaš Philadelphije 76ersa sve je iznenadio i bacio ju je u more.

Taj potez sve je šokirao budući da torta, prema pisanju medija, stoji preko 10 tisuća dolara (75 tisuća kuna). 

Mnogi navijači napali su ga na društvenim mrežama poručujući da je to bahato ponašanje, dok se drugi šale tvrdeći da je ozbiljno shvatio svoju dijetu i pripreme za početak nove sezone. Inače, procjenjuje se da je Harden "težak" 165 milijuna eura.

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:50 27.08.2022.

Sve mi se čini da je "torta" od stiropora, niti se prelomila, niti si je lik zamazao ruke. Ili je torta bila armirana?

DU
Deleted user
14:10 27.08.2022.

Torta od stiropora. Lagana ko perce. Nema šanse da je prava.

NO
Nolte
12:05 27.08.2022.

Ako će svoje novce spaljivat i šibicom boli me briga. To su njegovi novci koje je zaradio, a nije iscuclao od države. Bar ne znam da je tome tako. Koliko je samo "spaljeno" novaca na organizaciju i sadržaj te rođendandske zabave. To se vjerojatno nitko nije pitao jer se to kao podrazumijeva. Jebenica :) ... To što se ponaša kretenski to je također njegov osobni problem. I postaje problem onih koji ga podržavaju takvog kakav je. Ako im se ne sviđa i ako mogu neka ga kanceliraju. Ako ne mogu ili neće onda nek ne kenjkaju preko Interneta. Meni je svejedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije