Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMLJENO
Povratak na članak

VIDEO Bahatost svjetske zvijezde zgrozila svijet, pogledajte kako je 75 tisuća kuna završilo u moru

Mnogi navijači napali su Hardena na društvenim mrežama poručujući da je to bahato ponašanje, dok se drugi šale tvrdeći da je ozbiljno shvatio svoju dijetu i pripreme za početak nove sezone. Inače, procjenjuje se da je Harden "težak" 165 milijuna eura.

Komentari 5

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:50 27.08.2022.

Sve mi se čini da je "torta" od stiropora, niti se prelomila, niti si je lik zamazao ruke. Ili je torta bila armirana?

VL
DU
Deleted user
14:10 27.08.2022.

Torta od stiropora. Lagana ko perce. Nema šanse da je prava.

VL
NO
Nolte
12:05 27.08.2022.

Ako će svoje novce spaljivat i šibicom boli me briga. To su njegovi novci koje je zaradio, a nije iscuclao od države. Bar ne znam da je tome tako. Koliko je samo "spaljeno" novaca na organizaciju i sadržaj te rođendandske zabave. To se vjerojatno nitko nije pitao jer se to kao podrazumijeva. Jebenica :) ... To što se ponaša kretenski to je također njegov osobni problem. I postaje problem onih koji ga podržavaju takvog kakav je. Ako im se ne sviđa i ako mogu neka ga kanceliraju. Ako ne mogu ili neće onda nek ne kenjkaju preko Interneta. Meni je svejedno.

VL
Avatar razbojnik404
razbojnik404
22:20 27.08.2022.

Ma kako god bilo - dovoljno da se kojekavni licemjeri diljem svijeta "zgroze"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.