Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Vida: Glupo smo primili golove

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Domagoj Vida(24), Dejan Lovren(5).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
29.09.2011.
u 07:54

Uobičajeno ranojutarnje slijetanje u Zagreb sigurno nije bilo tako ugodno kao kad se Dinamo rezultatski zadovoljan vraćao iz kvalifikacija za Ligu prvaka

Kruno Jurčić dopustio je igračima da malo dulje spavaju, trening su imali tek u 17 sati. A i kad su došli kući, nakon 2:0 poraza od Lyona, nije svima dolazio san na oči.

– Nisam mogao zaspati, prvo jer je Kova (Mateo Kovačić, nap. a.) hrkao, a kad sam došao kući, vrtio mi se film utakmice. Kako neće kad smo izgubili tako da smo si sami zabili golove. Miješali su mi se osjećaji – pričao je Domagoj Vida, najbolji igrač plavih u utakmici s Lyonom.

Vida je u začuđujuće visokoj formi, pogotovu je čudno što je tako brzo ušao u nju s obzirom na to da dugo nije igrao. U glasu se osjetilo razočaranje porazom.

– Pa i jesam razočaran. Istina je da smo igrali protiv Reala, uz Barcelonu najbolju momčad na svijetu, pa protiv jakog Lyona u gostima, ali kad izgubimo ovako kao na Gerlandu, kad glupo primimo dva gola, moram biti razočaran. Želimo osvajati bodove, a i dalje smo na nuli. Tužan sam, ali kako šef kaže, to nam je dobra škola. Možda već u susretu s Ajaxom bude bolje.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
14:16 29.09.2011.

eujanez-kako bre tvoja socijala od 365 eura mesecno odnosno HARC4??????????????

OB
-obrisani-
14:42 29.09.2011.

je sta je da je dinamo-dno-dna

LU
lucas
09:15 29.09.2011.

Igrači Liona su glupo promašili 8 šansi, daklem po vašoj glupoj logici rezultat je trebao biti 8 Lion Ćoro 2 ili 8 : 2 za domaćina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije