Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO, VATRENI

VIDEO Neugodno iznenađenje za izbornika, Hrvatskoj pred Brazil otpao važan igrač

FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/11
08.12.2022.
u 16:07

Na red je došao drugi od dva treninga koje hrvatska reprezentacija ima uoči susreta s Brazilcima. Naš reporter Tomislav Dasović našao se u kampu reprezentacije i prenio dio atmosfere iz Dohe.

Hrvatska reprezentacija sutra će od 16 sati igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Protivnik je Brazil, jedan od, ako ne i prvi favorit natjecanja, kojeg su ranije na press-konferenciji detaljno predstavili izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić.

Uslijedio je drugi od dva treninga vatrenih kojima se naši nogometaši pripremaju za Brazilce. Naš reporter Tomislav Dasović nalazi se u kampu reprezentacije i donosi dio atmosfere iz Dohe. 

Marcelo Brozović se priključio ekipi i bit će spreman za sutrašnju utakmicu, a normalno su trenirali i Josip Stanišić te Borna Sosa.  S treninga je, pak, izostao Mislav Oršić koji je proteklih dana imao povišenu temperaturu. Ostao je u fitnessu te neće konkurirati za utakmicu s Brazilom. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 18

KO
Kosova2020
18:02 08.12.2022.

naprjed vatreni.. kosova vas bodri i i zeli od srca pobjedu hrvatske..!

HE
Herceg56
16:53 08.12.2022.

Kad je Njemačka mogla dati Brazilu 7 golova (7:1) 2014,zašto mi nebi mogli dati bar 2 gola i otići dalje?

Avatar Bobiii
Bobiii
16:47 08.12.2022.

Oršić je kod Dalića u trećem planu, ionako Dalić baš nikad ne igra na kontre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije