Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIDER VATRENIH

VIDEO Na neboderu u Dohi osvanuo lik Modrića uz poruku 'Povedi nas, kapetane'

Foto: Tomislav Dasović
1/2
08.12.2022.
u 15:19

Sjajan prizor stigao je iz Katara, a prikazuje upravo kapetana. Naime, kako je ondje već večer, dva nebodera zablistala su u simbolima hrvatske reprezentacije. Glavni organizator otkrio nam je da ovakvi prizori koštaju i u iznosima od po šest znamenaka, ali zbog dobrih odnosa neće možda platiti ništa.

Hrvatska reprezentacija sutra će od 16 sati na stadionu Education City u Al Rayyanu igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Brazila. Vatrene će, kao i u svakoj utakmici dosad, na teren povesti kapetan Luka Modrić (37), koji je već dvaput na Mundijalu osvajao nagradu za igrača utakmice.

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Sjajan prizor stigao je iz Katara, a prikazuje upravo Modrića. Naime, kako je ondje već večer, dva nebodera zablistala su u simbolima hrvatske reprezentacije. Prvo se na jednom pojavila hrvatska zastava, a na drugom poruka 'Povedi nas', da bi potom na prvom neboderu osvanuo Modrić, a na drugom riječ 'Kapetane'.

Ovo je iznenađenje i za reprezentativce i za Hrvatski nogometni savez. 

Glavni organizator bio je Omar Šaćiragić.

- Ovdje gledate LED projekciju na zgradama, poruku igračima za sutra, prvenstveno kapetanu Luki. Ovo je naš udio, naših navijača koji je dosta malo. Ima nas dvije tisuće, ali smo dobro organizirani. Ovo je samo jedna od akcija kojima želimo dati naš doprinos dečkima za sutra. Mi smo daleko najmanja zemlja u najbolji osam i da to pokažu na terenu kao što su pokazali u Rusiji.

Ovakve projekcije koštaju i u iznosima od po šest znamenaka, ali zbog dobrih odnosa s onima koji su sve omogućili možda neće platiti ništa. 

Upitali su kako će dugo ovako zgrade svijetliti. 

- Cijelu noć - zaključio je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije