Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
EUROPSKI SUPERKUP

Atletico nakon golijade svladao Real, Modrić ušao s klupe

Atletico nakon golijade svladao Real, Modrić ušao s klupe
Foto: Reuters
15.08.2018. u 23:32

Nogometaši madridskog Atletica pobjednici su europskog Superkupa nakon što su u Tallinnu svladali gradskog suparnika Real sa 4:2 nakon produžetka.

Nakon 90 minuta rezultat je bio 2:2, no u dodatnih pola sata Atletico je postigao dva pogotka i stigao do svog trećeg Superkupa u klupskoj povijesti, nakon 2010. i 2012. godine. Real je ostao na četiri osvojena Superkupa (2002, 2014, 2016, 2017).

Već u 1. minuti susreta Atletico je poveo golom Diega Coste, no Real je uspio preokrenuti rezultat. Prvo je Karim Benzema u 27. minuti poravnao na 1:1 da bi Sergio Ramos iz kaznenog udarca u 62. minuti doveo kraljevski klub u vodstvo. Ipak, igrač utakmice Diego Costa je svojim drugim pogotkom u 79. minuti odveo utakmicu u produžetak.

U dodatnih 30 minuta pobjedu Atleticu osigurali su Saul Niguez u 98. i Koke u 104. minuti.

Kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva Luka Modrić utakmicu je počeo na klupi i ušao u 57. minuti. Dočekan je ovacijama navijača iako je ovoga ljeta bio blizu prelasku u milanski Inter.

- Modrić? S njim nema problema. Sretan je što će nastaviti karijeru u Real Madridu - rekao je direktor kraljevskog kluba Emilio Butrageno.

Nikola Kalinić, novi napadač Atletico Madrida, čitavi je susret odgledao s klupe. 

Real Madrid - Atletico Madrid
1/7

Komentara 28

MA
Marsijanac
22:55 15.08.2018.

Pa radje mi je gledati Rijeku, Dinamo i Osijek nego ove.

DM
Darko Milić
23:49 15.08.2018.

Bježi iz Reala u Inter. Real je pušiona.

DU
Deleted user
21:08 15.08.2018.

''Hrvatski napadač, koji je tijekom Svjetskog prvenstva otišao kući zbog navodnih problema s leđima''želite reči da ga je Dalić slučajno potjerao ne znajući da ga bole leđa??? koliko tzv.menađer plaća glađenje njihove izdaje Hrvatske reprezentacije???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije