Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANA SUDBINA

Tko bi to očekivao? Realovo 'glasilo' iznenadilo objavom o Modriću

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
15.08.2018.
u 10:40

Odgovor na to pitanje mogla bi ponuditi već večerašnja utakmica Uefinog Superkupa u kojoj će Real prvi trofej sezone loviti protiv gradskog rivala Atletica.

Zadovoljan sam s onim što imam, ovo su igrači koje želim. Lijepo je čuti da igrač poput Modrića želi u Inter, ali očekujem da će ostati u Realu, koji sigurno ne želi ostati bez takvog igrača. Mi ćemo i ovako biti jako, dok bismo s Lukom bili još jači - riječi su trenera Intera Luciana Spallettija.

Tako je čini završila trakavica oko eventualnog prelaska hrvatskog veznjaka u talijanskog velikana.

Modrić se tako okreće novoj sezoni u kraljevskom klubu, a Marca, dnevnik jako dobro upućen u zbivanja u Realu, danas donosi da bi u jednoj od četiri taktičke opcije novog trenera Julena Lopeteguija mogao završiti na klupi.

>> Pogledajte kako su navijači Reala dočekali Modrića

Naime, trener kraljeva ima sedam igrača za šest pozicija u veznom redu i napadu.

To su uz Modrića, Kroos, Casemiro, Isco, Bale, Benzema i Asensio.

U Lopeteguijevim kombinacijama tvrdi Marca sigurni su Bale, Isco i Kroos.

- S 32 godine neće biti mlađi, pa bi Luka Modrić potencijalno mogao biti više na klupi ove sezone - tvrdi Marca.

Foto: Marca screenshot

Odgovor na to pitanje mogla bi ponuditi već večerašnja utakmica Uefinog Superkupa u kojoj će Real prvi trofej sezone loviti protiv gradskog rivala Atletica.

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
12:28 15.08.2018.

Dali ovaj novinarčić ima slučajno problema sa alkoholom?Bez uvrede, samo pitam.

MC
mcqueeen
12:53 15.08.2018.

Hahahaha kakvo smece od clanja, jos i lose prepisano sa Marce. Modric kasni sa treninzima za ostatkom ekipe i to je jedini problem, Modric je 100 posto siguran kao prvotimac, to valjda zna svatko tko iole prati nogomet.

VE
večernjamaglica
12:37 15.08.2018.

Iz pouzdanih izvora,Luka će biti prebačen u juniore.Novinaru ti i onaj navodni iz Marce zajedno ,ruku pod ruku...u Jankomir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije