Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNATI U EUROPI

Uefa se naklonila juniorskoj momčadi Hajduka: Kakva ekipa, kakva sezona!

Ženeva: Razočarani igrači Hajduka nakon izgubljene utakmice rezultatom 5:0
Luka Stanzl/PIXSELL
25.04.2023.
u 16:35

Hajduk je ove sezone najugodnije iznenađenje u Ligi prvaka mladih. Nakon pobjeda protiv Gabale, Apolonije i Šahtara, splitska momčad je rušila velikane poput Manchester Cityja, Borussije Dortmund i Milana

Juniorska momčad Hajduka ove je sezone u Ligi prvaka mladih došla do samog finala gdje je na kraju poražena od nizozemskog AZ Alkmaara 5:0.

Dolazak u finale je povijesni uspjeh za hrvatski nogomet jer nijedna naša momčad mlađe kategorije nikad nije dogurala ovako daleko u Europi.

Taj uspjeh je prepoznat i u Uefi, koja je na svojoj stranici objavila poruku posvećenu juniorskoj momčadi Hajduka: "Kakva ekipa, kakva sezona. Dignite glave, hajdukovci", piše u objavi na Twitteru.

Hajduk je ove sezone najugodnije iznenađenje u Ligi prvaka mladih. Nakon pobjeda protiv Gabale, Apolonije i Šahtara, splitska momčad je rušila velikane poput Manchester Cityja, Borussije Dortmund i Milana.

- Nisam pristalica dočeka kad izgubiš, ali radi tih momaka da. Žao mi je publike, došla je u ogromnom broju. Možda smo ih malo razočarali, ali njihova pjesma podrške na kraju znači nam - rekao je nakon finala trener juniora Hajduka Marijan Budimir.

- Navjači su prepoznali su trud igrača, trenera, akademije, stožera, kluba. Svima će nam biti lakše kad prespavamo - podvukao je strateg juniora Hajduka noć uoči dočeka.

Juniore je Hajduka u finalu bodrilo više od deset tisuća navijača, klub je poveo kompletnu radnu zajednicu u Ženevu. a na svemu što su im priuštili ove sezone, juniorima su se zahvalili pjesmom, bakljadom i skandiranjem. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije