Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLE SMJEŠTAJ

U sisačkom odbojkaškom klubu trenira i devet ukrajinskh odbojkašica

Odbojkašice
Foto: Grad Sisak
1/4
07.04.2022.
u 13:51

Na području Hrvatske trenutno je deset ukrajinskih odbojkašica, a iz Grada Siska poručuju kako će, ako zatreba, i drugim izbjeglim sportašima omogućiti da se bave svojim sportom.

Prema podacima Crvenog križa na području Siska je do sada smješteno 29 obitelji iz ukrajine.  Od ukupno 87 osoba, 77 je majki s djecom. 

No, u sisačkom odbojkaškom klubu svoje mjesto je našlo i devet ukrajinskih odbojkašica.

Naime, devet ukrajinskih odbojkašica smještenih u Sunji, u sisačkoj gradskoj sportskoj dvorani Zeleni brijeg trenira zajedno s  djevojkama iz Odbojkaškog kluba Sisak.

„Drago nam je da barem u vrijeme treninga djevojke mogu zaboraviti na ratne okolnosti i brigu oko svojih obitelji i prijatelja koji su ostali u Ukrajini. Djevojke su odlične i mislim da će i naše odbojkašice imati koristi od treninga s njima. Koliko smo razgovarali, za sada nemaju nekih konkretnih planova jer je teško predvidjeti kako će se razvijati situacija u Ukrajini, ali ukoliko bi htjele zaigrati za naš klub i dulje ostati i trenirati, mi bismo to rado prihvatili“, rekao je predsjednik OK Sisak Dario Batnožić.

Na području Hrvatske trenutno je deset ukrajinskih odbojkašica, a iz Grada Siska poručuju kako će, ako zatreba, i drugim izbjeglim sportašima omogućiti da se bave svojim sportom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije