Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritizirali modu

U Hrvatskoj svi kao Cro Cop još nose torbice oko struka

Cro Cop
Foto: Screenshot/Fightsite
28.05.2018.
u 14:33

Rogan je u svojim popularnim podcast videima vrlo često propagirao nošenje torbice oko struka za muškarce, što mnogi ne smatraju više muževnim

Popularni UFC-ov TV komentator Joe Rogan uživo je gledao UFC Fight Night priredbu iz britanskog Liverpoola u sklopu svojeg podcasta “JRE Fight Companion”. Mečeve iz Echo Arene pratio je u društvu bivšeg UFC borca Brendana Schauba i BJJ zvijezde Eddieja Brava, piše Fightsite.

Dok su gledali obračune glavnog dijela priredbe, komentirali su, baš kao i obično, razne teme vezane za borilački sport, ali i stvari koje nisu isključivo vezane za sport.

Cro Cop
1/5

Pa je tako u jednom trenutku Rogan ustvrdio kako nema previše smisla za modu, za razliku od Schauba kojem je moda izuzetno bitan dio života.

– Imam grozan smisao za modu! – ustvrdio je UFC komentator, na što mu je Schaub kontrirao:

– Nemaš. Nosiš traperice, uvijek neku super majicu i vratio si modu nošenja torbice oko struka kod muškaraca.

Naime, Rogan je u svojim popularnim podcast videima vrlo često propagirao nošenje torbice oko struka za muškarce, što mnogi ne smatraju više muževnim i vjeruju da je izišlo iz mode. No, on nije mario za modne trendove nego je redovito propagirao takvu praksu tijekom podcasta.

– Točno. Želim deset posto prihoda od toga jer sam to vratio. Možda želim i više, skroman sam previše – našalio se Rogan.

Tu se ponovno nadovezao Schaub koji je odgovorio:

– Ti si jedini koji to još nosi. I tu je Cro Cop. Ali ne vjerujem da on previše brine oko toga kako to utječe na modu.

U tom trenutku Rogan je prokomentirao kako je Mirko Filipović u Hrvatskoj, a “tamo ne znaju koje je doba”, pokušavajući sugerirati da ljudi u našoj zemlji ne slijede previše modu.

– On je u Hrvatskoj. Oni ne razumiju koje je doba (modni trend op.a).

– Oni tamo sigurno svi nose muške torbice oko struka, razumiješ li? – dodao je Schaub, na što je Rogan zaključio:

– Ja sam ih nosio u 90-ima i nikada nisam prestao.

Čitav humorističan i simpatičan dio o muškim torbicama oko struka pogledajte u videu od 00:39:00:00.

Komentara 37

Avatar ivo587
ivo587
16:07 28.05.2018.

nek neko objasni zašto se to pederuša, jel to pederi nose?

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:52 28.05.2018.

TZV.pederuše! Stipe se voli s Mirkecom valjat i selfirat po hotelskim sobama a to je ujedno i odgovor na pitanje zašto ovaj ne želi konačno u penziju, slatke su to muke u yakuziju! Ooo da!!

TO
tonimohave
16:46 28.05.2018.

Na Balkanu to zovu pederusa..pa ti sad Vidi oces li je nositi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije