Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od borbe

Cro Cop se javio iz bolnice: Propalo je koljeno, samo sam pao na pod od boli

Mirko Filipović
Foto: Facebook/Mirko Filipović/Pixsell
21.05.2018.
u 23:37

"Jutros sam operiran u specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku", napisao je Mirko na svom Facebooku

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović već se neko vrijeme intenzivno pripremao za borbu protiv Roya Nelsona koja se ovog petka trebala održati na borilačkom spektaklu Bellator 200 u Londonu.

No Cro Copu su tijekom posljednjeg treninga u petak popucali prednji križni ligamenti lijevog koljena te je borbu na Wembleyju morao otkazati.

Na svojoj Facebook stranici Mirko je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta te je svojim navijačima objasnio što se dogodilo.

"U petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Puknuo mi je prednji križni ligament i hrskavica je oštećena. Jutros sam operiran u specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku", napisao je Mirko na svom Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 23

VL
VladoEsseker
23:57 21.05.2018.

Želim ti brzi oporavak ,i svako dobro legendo.

PR
prajdali100
23:53 21.05.2018.

I bez tog meča ti si odavno ušao u legendu.Želim ti brz oporavak.

JU
jurajuric118
23:51 21.05.2018.

drž se Mirko. želim ti brz oporavak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije