Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZNATI SA SITUACIJOM

U HNS-u komentirali situaciju s Brozovićem i Perišićem

Andrej Kramarić i Ivan Perišić
Jurica Galoić/Pixsell
18.03.2021.
u 16:37

"HNS će učiniti sve, u okviru postojećih okolnosti, kako bi reprezentacija bila kompletna tijekom predstojećeg okupljanja za kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom, Ciprom i Maltom, a o daljnjem razvoju situacije pravovremeno ćemo obavijestiti javnost", stoji u priopćenju

Hrvatska nogometna reprezentacija mogla bi za prve susrete kvalifikacija za SP 2022 ostati bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića nakon što je Inter zbog novih slučajeva zaraze zabranio svojim igračima odlazak na utakmice svojih reprezentacija.

O ovoj se situaciji oglasio HNS koji je poslao priopćenje.

"Hrvatski nogometni savez upoznat je sa situacijom u Interu te je u komunikaciji s klubom, Talijanskim nogometnim savezom, Fifom, Uefom i nadležnim epidemiološkim tijelima kako bismo pokušali pronaći rješenje koje bi omogućilo priključivanje Ivana Perišića i Marcela Brozovića hrvatskoj reprezentaciji.

HNS će učiniti sve, u okviru postojećih okolnosti, kako bi reprezentacija bila kompletna tijekom predstojećeg okupljanja za kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom, Ciprom i Maltom, a o daljnjem razvoju situacije pravovremeno ćemo obavijestiti javnost", stoji u priopćenju HNS-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije