Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHOPPING U DUBAIJU

Mamić tvrdi da je Vekiću kupio i cipele: Evo koliko vrijede, prosječan Hrvat ih može sanjati

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/4
18.03.2021.
u 11:07

– Zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? – upitao je na Facebooku Mamić

Zdravko Mamić nastavio je u četvrtak ujutro obračun, konkretno sa sucem Županijskog suda u Osijeku Zvonkom Vekićem. Na svom profilu na Facebooku je objavio novi status u kojemu je kazao da je Vekiću u Dubaiju kupio skupocjene cipele marke Louis Vuitton.

"Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 tisuća kuna vraćaju brzo i u cijelosti, reket i plaća im nisu dovoljni za kupnju cipela.

Zdravko Mamić o sucima

Zbog toga sam u shoppingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sucu kupio upravo ove cipele koje se nalaze na fotografiji. Zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Što vi mislite?" naveo je Mamić u statusu.

Inače, cipele koje Mamić spominje pronašli smo i na službenoj stranici te modne tvrtke, a riječ je o mokasinama Hockenheim, čija je vrijednost 780 američkih dolara, odnosno 4950 kuna.

Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju...

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

Komentara 71

DU
Deleted user
12:15 18.03.2021.

Ovo sta se dogadja je odlicno za buducnost ! Bila istina ili ne sudci ce ubuduce dobro razmislit dali reagirat na ponude kriminalaca !

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
11:25 18.03.2021.

Da bar Todoric i Pevec Koncar propjevaju da olaksaju dusu i spase ovu napacenu drzavu i ovaj narod od vlastitog srljanja u propast , Mamic je trecerazredni dilkos za ove koji ga reketare

DU
Deleted user
11:43 18.03.2021.

E moj Maminjo pa kako si ti naivac i hlebinac toliki ispao. Nisi li mogao sve to nekako obilježiti, ozvučiti, snimiti.....ovako pojo vuk magare...kupio ovo kupio ono, dao ovo ili ono...gdje su tragovi toga? Gdje ti je Varga tada bio da ga upregneš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije