Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trojica od prvih pet po obranama sedmeraca na EP-u

U Areni bitka velikih vratara

Gorazd Škof
Marko Lukunić
12.02.2010.
u 07:54

Sudar Croatije osiguranja i Kopenhagena u Areni bit će revija reprezentativaca s EP-a, u danskoj momčadi ih je pet, u redovima hrvatskog prvaka sedam.

Posebnu će pozornost privući vratari, u rukometu još vrijedi ona da je dobar vratar 50% uspjeha. Kasper Hvidt oprostio se od reprezentacije koja je do medalja dolazila baš njegovim obranama. Na EP-u je bio drugi po obranama sedmeraca (8 od 21, 38 posto), njegov klupski kolega Norvežanin Ege peti (6 do 19, 32 posto), dok je adut zagrebaša Gorazd Škof podijelio 3. mjesto (6 od 18, 33 posto) u obranama sedmeraca.

Kopenhagenu je vratarski dvojac, misle mnogi, i najjača karika. Trener zagrebaša Mirko Bašić svojedobno je kao gost danskog saveza predajući na seminaru vježbao Hvidta. Ubraja ga među najbolje na svijetu. A Steinara Egea u Gummersbachu je prije nekoliko godina vježbao bivši trener naših reprezentativnih vratara Zdenko Zorko. Škofu je pak Bašić i uzor.

U prodaji 8 tisuća ulaznica, može se kupiti i za Fyllingen
Za subotnju utakmicu u prodaji je 8 tisuća ulaznica (ostale su podijeljene sponzorima) po cijeni od 30 i 60 kuna. Mogu se kupiti i na internetskoj stranici www.ulaznice.hr te na prodajnim mjestima Dekoda. Kupe li se ulaznice u kompletu i za dvoboj s Fyllingenom (20. veljače) tada im je cijena 45 i 90 kuna za obje utakmice.

Rukometaši su jedini dosad uspjeli od sportaša ući u Arenu, a zagrebašima je protiv neatraktivnih Šveđana dvorana bila napola puna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije