Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNARODNJACI

Tri velike afričke zvijezde dolaze u Zagreb zbog jednog događaja

Sandra Perković na Hanžeku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
31.08.2019.
u 09:00

Treba reći da će u sjajnoj konkurenciji 69. Hanžekovićeva memorijala skakati i trojica hrvatskih daljaša – Ivan Vujević, Dino Pervan i Sanjin Šimić

Natjecanje u skoku u dalj na prošlogodišnjem obilježio je sjajnim rekordom mitinga – 8,46 metara – aktualni svjetski prvak Luvo Manyonga, dok će ove godine pravi šlager biti njegovo nadmetanje s dvojicom odličnih sunarodnjaka.

Naime, osim Manyonge – koji je s 8,37 peti na ovogodišnjim svjetskim ljestvicama – na Hanžek dolazi i Zarck Visser, koji je sve do mitinga u Zürichu bio s 8,41 vodeći skakač u dalj na svijetu.

No, sudeći prema natjecanju u Zürichu, čini se da će na Mladosti glavni suparnik Manyongi biti treći Južnoafrikanac Rushwai Samaai, koji je ove godine standardan na daljinama preko 8,20, a osobni mu je rekord čak 8,49. Treba reći da će u sjajnoj konkurenciji 69. Hanžekovićeva memorijala skakati i trojica hrvatskih daljaša – Ivan Vujević, Dino Pervan i Sanjin Šimić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije