Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON POBJEDE

Trener Hajduka: Imam jako dobar osjećaj, ova momčad se diže

2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
22.07.2021.
u 23:14

- Sada se koncentriramo na Osijek. Igrači su reagirali dobro nakon Lokomotive. Dižemo se, kvaliteta je bila na većoj razini. Imam jako dobar osjećaj.

Trener Hajduka Jens Gustafsson prokomentirao je pobjedu nad kazahstanskim Tobolom (2:0) na Poljudu u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige.

- Vrlo sam sretan što su se navijači vratili. Trebamo ih, atmosfera je bila odličan. Navijači su bili bolji nego što sam očekivao - rekao je Jens Gustafsson i dodao:

- Bila je to dobra utakmica, dobro smo izgledali. Posebno smo dobri bili u obrani nakon što smo od Lokomotive primili dva gola. Imali smo još prilika za zabiti. No, ovo je tek prvo poluvrijeme. Idemo i Kazahstan s dobrom vjerom.

Što očekuje u uzvratu?

- Sada se koncentriramo na Osijek. Igrači su reagirali dobro nakon Lokomotive. Dižemo se, kvaliteta je bila na većoj razini. Imam jako dobar osjećaj.

Veznjak Josip Vuković je dodao:

- U proteklo vrijeme smo se dosta uigravali, potrebno je još vremena, ali mislim da će to doći na svoje. Znamo koliko vrijedimo i svjesni smo da smo bolji, ali to treba pokazati na terenu. Slijedi Osijek, to je prava momčad i bit će još teže nego danas.

>> Pogledajte i atmosferu s Poljuda

2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol
1/7
Ključne riječi

Komentara 16

RE
RedTree
23:49 22.07.2021.

Utakmicu po utakmicu ići, fali malo još kondicije i jedan defanzivni vezni. Krovinović plus, povezao je redove, iako mu još fali malo kondicije. Još malo doraditi prekide i igru u završnici. Ajmo bijeli!

AN
Anemija
06:36 23.07.2021.

Ova druga Europska liga je baš po mjeri Hajduka. Konačno i Hajduk može pokazati raskoš talenta.

PU
puniša
14:32 23.07.2021.

Bravo. Napokon jaki Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije