Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GADNO SU NASTRADALI

Trener Bournemoutha nakon 9:0 protiv Liverpoola: 'Ovo mi je najteži dan u karijeri, poniženi smo'

Premier League - Manchester City v AFC Bournemouth
Foto: Craig Brough/REUTERS
1/3
28.08.2022.
u 13:50

Bournemouth je ovakvim porazom oborio negativan rekord Premier lige po broju primljenih pogodaka u uvodna četiri kola.

„Ovo je ponižavajuće iskustvo, šokiran sam“, rekao je Scott Parker, trener nogometaša Bournemoutha, koji su gadno nastradali u četvrtom kolu Premier lige kod Liverpoola gdje su poraženi 0-9.

Prije Bournemoutha tako visoko je u Premier ligi gubio Southampton i to dva puta, od Leicestera 2019. i Manchester Uniteda 2021. godine te Ipswich koji je na taj način poražen od Manchester Uniteda tijekom 1995. godine.

„Ovo je najteži dan u mojoj karijeri. Tražili smo zraka u svemu, ali nismo došli do njega. Teško je dobiti ovakav udarac“, dodao je Parker.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v AFC Bournemouth - Anfield, Liverpool, Britain - August 27, 2022 Liverpool's Luis Diaz scores their ninth goal REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Phil Noble/REUTERS
Foto: Phil Noble/REUTERS

Bournemouth je ovakvim porazom oborio negativan rekord Premier lige po broju primljenih pogodaka u uvodna četiri kola. Iako je na premijeri pobijedio Aston Villu (2-0) nakon toga su uslijedili porazi od Manchester Cityja (0-4), Arsenala (0-3) i spomenuti od Liverpoola. Nitko nikada u povijesti nije primio 16 golova u uvodnih 360 minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:35 28.08.2022.

Biti ce bolje. Gledajte vi na dirwkrne protivnime za ostanak u ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije