Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACILI MOGUĆNOST

Toro Rosso ne želi mlađeg Schumachera

Ralf Schumacher
VL
02.01.2010.
u 17:26

Nakon povratka Michaela Schumachera (41) u svijet Formule 1, njemački su se mediji raspisali da bi isto mogao učiniti i njegov mlađi brat Ralf (34).

Posebno se takva opcija spominjala u kontekstu povratka u bolidu Torro Rossa, momčadi koja još nije potvrdila mjesto drugog vozača pokraj Sebastiena Buemija. Dok je mladi Švicarac ranije osigurao nastupe i sljedeće sezone za Torro Rosso, budućnost Španjolca Jaimea Alguersuarija, koji je sredinom sezone zamijenio Sebastiena Bourdaisa, je upitna.

Međutim, tko god da će biti drugi vozač Torro Rossa, prema riječima ravnatelja momčadi Franza Tosta, to neće biti Ralf Schumacher.

- Ne znam ništa o takvoj mogućnosti. Nema istine u takvim glasinama. Što se mene tiče, sve je to bedastoća – rekao je Tost.

Mlađi Schumacher je posljednju utrku u Formuli 1 odvozio 2007. za upravljačem Toyote. Otada se natječe u Njemačkom prvenstvu trkaćih automobila (DTM), vozeći za Mercedes.

Pored Torra Rossa, mlađi Schumacher se dovodio u vezu s mogućim angažmanom u Renaultu i Sauberu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije