Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuzi oslabljeni

Tony Parker propušta Olimpijske igre

Tony Parker
Igor Kralj/PIXSELL
03.02.2016.
u 07:00

Parker je u utorak objavio da njegova supruga Axelle Francine i on čekaju drugo dijete, a termin poroda je koncem srpnja.

Najbolji francuski košarkaš i zvijezda San Antonio Spursa Tony Parker (33) mogao bi propustiti Olimpijske igre u Rio de Janeiru, naravno ukoliko se Francuska plasira na njih.

Parker je u utorak objavio da njegova supruga Axelle Francine i on čekaju drugo dijete, a termin poroda je koncem srpnja. 

"Morat ću razgovarati s vodstvom reprezentacije, ali i pregovarati sa suprugom. Bit će jako teško, raspored je prepun," kazao je Parker koji je od 2013. u braku s francuskom novinarkom Axelle Francine. Par već ima dvogodišnjeg sina Josha. Od 2006. do konca 2010. je bio u braku s glumicom Evom Longorijom.

Njegova izjava iznenadila je vodstvo Francuskog košarkaškog saveza. Predsjednik Jean-Pierre Siutat i tehnički direktor Patrick Beesley su poručili kako nisu razgovarali s Parkerom, dodavši kako se nadaju da će se ipak pronaći zajedničko rješenje.

Francuze od 4. do 10. srpnja očekuje kvalifikacijski turnir u Manili na kojem će igrati u skupini protiv Filipina i Novog Zelanda. U drugoj skupini će snage odmjeriti Turska, Senegal i Kanada, a samo pobjednik turnira ide u Brazil.

Olimpijske igre su od 6. do 21. kolovoza. Francuska košarkaška reprezentacija je osam puta nastupila na OI, a najveći uspjeh ostvarila je 1948. i 2000. godine osvojivši srebrne medalje.

>>Ukić: Naivno bi bilo reći da sigurno idemo u Rio kad još nemamo niti izbornika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije