Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez četvrtfinala

Težak poraz Nexea za oproštaj od EHF kupa

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
27.03.2019.
u 23:12

Našičani su bili ravnopravni samo na početku utakmice, a ostatak dvoboja Hannover je dominirao ostvarivši uvjerljivu pobjed

U susretu posljednjeg, 6. kola skupine B EHF kupa rukometaši Nexea su u Hannoveru izgubili od njemačkog bundesligaša Hannover-Burgdorfa s 22-32 (9-14) ostavši bez plasmana u četvrtfinale.

Rukometaši Nexea u subotu su domaćim porazom od Tatabánye propustili prvu meč loptu za plasman u četvrtfinale. Drugu priliku su imali večeras na gostovanju u Njemačkoj. Nexeu je trebao barem bod kako bi završio skupinu na drugom mjestu i izborio plasman u četvrtfinale. 

Nexe PPD Zagreb
1/5

Nažalost, Našičani su bili ravnopravni samo na početku utakmice, a ostatak dvoboja Hannover je dominirao ostvarivši uvjerljivu pobjedu.

Nexe je dobro ušao u susret, no uslijedila je serije pogrešaka u obrani i napadu i Hannover je poveo sa 6-3. Ubrzo je bilo +5 (11-6), a koncem prvog dijela i najvećih sedam razlike (14-7). "Gromovi" su ipak u završnici zabili dva gola i na odmor otišli s pet pogodaka zaostatka. 

Na početku drugog dijela Nexe je smanjio na četiri razlike i imao kontra napad za minus tri, ali je Martin Ziemer sjajno obranio. Nakon toga igra Nexea se raspala i domaćin je iz minute u minutu povećavao prednost do velikih + 10.

Hannover su do pobjede predvodili Timo Kastening s 10 golova, te Cristian Garcia Ugalde s osam golova, dok je Ziemer imao 13 obrana. Kod Nexea najefikasniji su bili Saša Barišić Jaman s pet golova, te Halil Jaganjac s tri gola, dok je Moreno Car ima 12 obrana.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
11:57 28.03.2019.

Gledao sam utakmicu nasicana protiv Novog sada gdje su nasi u pocetku bili puno bolji ali nekompetentne odluke trenera su bile katastrofalne.Trener Horvat nije nista takticki ucinio protiv dva dobra protivnicka igraca koji su bili dobri ali svi ostali su bili jako losi.Nasicani ocito trebaju trenera na puno visem nivou ovo njegovo znanje ima prodju kod nas ali u Europi definitivno NE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije