Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio borbu

Svjetski motociklistički prvak preminuo od teških ozljeda mozga

Nicky Hayden
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.05.2017.
u 19:14

Liječnici su se pet dana borili za njegov život, ali ozljede su bile preteške. Nesretni Hayden imao je teške ozljede mozga i nalazio se u induciranoj komi poput Michaela Schumachera prije tri i pol godine

Bivši svjetski motociklistički prvak Nicky Hayden (35) preminuo je od zadobivenih ozljeda pet dana nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u talijanskom Riminiju dok je vozio bicikl.

Liječnici su se pet dana borili za njegov život, ali ozljede su bile preteške. Nesretni Hayden imao je teške ozljede mozga i nalazio se u induciranoj komi poput Michaela Schumachera prije tri i pol godine.

Na kraju je vozač kojeg su zvali 'Kentucky Kid' izgubio borbu za život na intenzivnoj njezi bolnice Maurizio Bufalini u Ceseni.

Tako su u samo mjesec dana od naleta automobila na biciklistu smrtno stradala dva velika sportaša. Prošli mjesec poginuo je bivši osvajač Gira d'Italije 37-godišnji biciklist Michele Scarponi. 

Nicky Hayden je 2006. bio svjetski prvak u MotoGP-u, a prije dva tjedna natjecao se u utrci Superbikea u Imoli.

Komentara 4

DU
Deleted user
20:01 22.05.2017.

Šteta. Velika šteta. R.i.P. Kentucky Kid.

DU
Deleted user
08:45 23.05.2017.

Nicky je bio pravi decko. Skroman i pristojan. Osim toga bio je i dobar vozac. Uspio je uzeti titulu prvaka u Moto GP Valentinu Rossiju u trenutku kad je ovaj bio na vrhuncu svoje kariere. Jako mi ga je zao,, zasluzio je puno bolje. Pocivaj u miru.

KD
kdog
21:32 22.05.2017.

R.I.P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije