Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Pivarić

'Stvarno mi je sjela lopta, a Molde nam je opomena da nema opuštanja'

Josip Pivarić
Igor Kralj/PIXSELL
19.08.2015.
u 23:50

- Nadam se da će stadion biti pun i da ćemo zajedno slaviti ulazak u Ligu prvaka

Josip Pivarić junak je Dinamove pobjede protiv Skenderbeua. U sudačkoj nadoknadi zabio je fantastičan pogodak za 2:1, o tom će se udarcu puno pisati narednih dana.

- Hvala Bogu! Stvarno mi je sjela lopta i završila na najboljem mogućem mjestu. Mislim da smo pokazali kvalitetu, ali i kako smo bolja momčad od Skenderbeua. Znali smo da će oni biti agresivni, trkački dobri, no zasluženo smo slavili. Ništa još nije gotovo, utakmica u Moldeu nam je dobra opomena da nema nikakvog opuštanja, rekao je Pivarić i pozvao navijače na uzvrat:

- Nadam se da će stadion biti pun i da ćemo zajedno slaviti ulazak u Ligu prvaka.

Marko Pjaca opet je bio zapažen na terenu, imao je nekoliko sjajnih prodora, namještao je suigračima prilike...

- Znali smo da će ovo biti teška utakmica, znali smo i da su oni dosta agresivni i opasni iz prekida. Na kraju su jedino iz prekida i bili opasni, tako smo i primili gol. Imali smo još prilika i mogli smo biti uvjerljiviji, ali imamo pozitivan rezultat i uvjeren sam da ćemo u Zagrebu biti još bolji, rekao je Pjaca.

>>Fenomenalna golčina Pivarića za pobjedu Dinama 2:1

>>Zoran Mamić: Kod nas ništa ne ide lako, ali ovo je najbolja pozivnica za publiku

Komentara 15

HE
henky
08:46 20.08.2015.

Dobro je to izgledalo. Dinamo je bez problema pokazao autoritet i umirio publiku i protivnika. Jedini stvarni problem jest golman. Pa to je bilo najsmješnije postavljanje živog zida koje sam vidio u profesionalnom nogometu. Čovjeku je ostavio ogromnu rupu u koju je ovaj naciljao, pogodio i to je to. Hitno zamijeniti golmana. I da, Pinto u obrani ne smije bježati od igrača, već treba ići u susret protivniku. To su neke osnove obrambene tehnike. U napadu je vrlo dobar, ali u obrani… Pivarić se stvarno trudi, surađuje i igra pošten nogomet. Zabio je sjajan gol. Dinamo je sinoć igrao nogomet. To je tako lijepo gledati nama navijačima Dinama. Nadam se da niti drugim ljubiteljima sporta nije žao što je Dinamo sinoć tako suvereno odigrao utakmicu. Riješiti golmana, zatvoriti desnu obrambenu stranu i to bi bilo sasvim solidno, ove godine, za LP. Da! Veza i napad - izvrsni. Koliko je tu talenta! Pjaca, Čorić, Rog, (iznenađujuće dobar Goncalo!), Hodžić (vidi se da puuuno zna, šteta što nijedna nije ušla), Soudani, Fernandez, Henriquez, Antolić…

MA
Majur
06:20 20.08.2015.

Gol je prva liga i svaka mu čast na tome,ali njegove igre su katastrofa.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
05:27 20.08.2015.

Svaka čast na golu, ovakvo nešto pogađa se jednom u - sad i više nikad. Pa negdje na početku utakmice je krivo dodao desnom nogom i onda ovakva golčina desnom nogom. Sreća prati hrabre, svaka čast enivej!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije