Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U MOMČADI

Što se događa sa Srbijom? Nakon "seks-skandala" oglasio se Vlahović: Sve ćete vidjeti u petak...

FIFA World Cup Qatar 2022 - Serbia Training
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/2
30.11.2022.
u 17:35

Navodno su napeti odnosi i između izbornika te Vlahovića, novine pišu da je legendarni nogometaš izgubio kontrolu nad svlačionicom, a nogometašima se ne piše dobro uoči dvoboja sa Švicarcima.

Veliko nezadovoljstvo vlada u redovima srpske nogometne reprezentacije, tamošnji mediji pišu da je izbornik Stojković izgubio kontrolu, a navodno je došlo do tučnjave dvojice neimenovanih igrača.

Nadalje, cure novi detalji općeg kaosa koji vlada u svlačionici orlova, stižu informacije kako je izbio pravi seks skandal u reprezentaciji! Izvori govore da se u središtu cirkusa našao napadač Juventusa, Dušan Vlahović, koji je navodno spavao sa ženom vratara Predraga Rajkovića koji trenutno brani za španjolsku Mallorcu. 


>> VIDEO: Joe Šimunić, Dea Redžić i Hrvoje Delač o srpskoj drami i faulu na Sulejmaniju: Sve za svoju zemlju


Srpski reprezentativci stali su pred novinare uoči susreta 3. kola Svjetskog prvenstva i dvoboja sa Švicarcima. Vlahović je žestoko komentirao najnovije vijesti i poruke koje kruže u javnosti.

- Žao mi je što ovako moram početi presicu na Mundijalu. Mislim da je suvišno bilo što pričati, moram reagirati i oglasiti se jer se radi o meni i mom imenu. Stvari koje čitamo su ozbiljne gluposti i nebuloze. To rade ljudi kojima je dosadno i koji nemaju što raditi u slobodno vrijeme jer su iskompleksirani, zli, ljuti na nekoga…- rekao je.

- Očigledno rade protiv interesa reprezentacije. Atmosfera je nikad bolja, ujedinjeni smo, ništa se nije promijenilo. Želim zaštititi integritet imena i branit ću se zakonski i pravno ako treba. Nije prvi put da se ovo događa. Nikada se nisam oglašavao, ali sada moram reagirati.- dodao je.

FILE PHOTO: Soccer Football - World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Serbia v Azerbaijan - Rajko Mitic Stadium, Belgrade, Serbia - October 12, 2021 Serbia's Dusan Vlahovic celebrates scoring their first goal REUTERS/Marko Djurica/File Photo Photo: MARKO DJURICA/REUTERS
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

U sportskom dijelu konferencije Vlahović je kratko rekao:

“Sve ćete vidjeti u petak… San je igrati za reprezentaciju i predstavljati državu na Svjetskom prvenstvu. Sve sam to osjetio, pogotovo ovih dana. Učinit ćemo sve da naši ljudi, navijači, vi u Kataru, sretna cijela nacija”, ističe je Vlahović.

Vlahović je priznao da između njega i trenera nema problema:

- Sve je rađeno u dogovoru s Misterom, zadnjih dana! - zaključio je Dušan Vlahović.

Navodno su napeti odnosi i između izbornika te Vlahovića, novine pišu da je legendarni nogometaš izgubio kontrolu nad svlačionicom, a nogometašima se ne piše dobro uoči dvoboja sa Švicarcima.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Legenda hrvatskog i belgijskog nogometa Branko Strupar najavljuje utakmicu Belgije i Hrvatske

Komentara 14

BE
bernard1234
20:30 30.11.2022.

vi ste bolesni..pa ostavite se vise..tih srba..na miru..i oluja..i kozara..jasenovci.. oni su bolesnici ali i vi ..ne mozez gledati ni citati nista o nogometu bez njih..o bolesnici jedni..

Avatar southman
southman
19:46 30.11.2022.

Kaže Vlahovic " u nogometu sam drvo " a u sexu " konjina :...🤣

DU
Deleted user
21:11 30.11.2022.

Čekaj, napišem komentar 'Srbija - Mijenjam ženu 2022' i admin VL mi to obriše??? Hahahahahaha...Meni piše da pročitam PRAVILA komentiranja, no, da li je Admin VL iste pročitao i po čemu je zaključio da je to uvredljivo na bilo koji način? Strašno ali i jadno od VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije