Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Gvardiol i Dalić izlaze pred novinare Japan, Englezi i Francuzi traže prolaz

(SP)QATAR-DOHA-2022 WORLD CUP-GROUP F-CRO VS CAN
Foto: Meng Dingbo/XINHUA
1/3
04.12.2022.
u 06:30

Već se intenzivno počinjemo baviti okršajem vatrenih i Japanaca, o kojima uz izbornika raspravlja naša mlada senzacija. Aktualni svjetski prvaci igraju s Poljskom, dok će finalisti prošlogodišnjeg Eura snage odmjeriti protiv Senegala.

Petnaesti je dan na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Jučer je počela eliminacijska faza turnira, odnosno osmina finala Mundijala. Svoje mjesto u četvrtfinalu osigurale su reprezentacije Nizozemske i Argentine, a nova dva putnika saznajemo danas. 

Na rasporedu su, dakle, dvije nove utakmice. Aktualni svjetski prvaci Francuzi u popodnevnom terminu igraju protiv Poljske, dok će Engleska protiv Senegala na teren istrčati u večernjim satima.

Naravno, odmah se počinjemo baviti i sutrašnjim susretom između Hrvatske i Japana. Iz Dohe će od 12:45 press-konferenciju držati izbornik Zlatko Dalić i Joško Gvardiol, koji će najaviti prvi dvoboj reprezentacije nakon uspješnog prolaska grupe. 

U studiju Večernjeg gostuje hrvatska sutkinja koja je instruktorica u FIFA-i. 

Naš Tomislav Dasović i danas vam na licu mjesta donosi sve reakcije te atmosferu iz kampa vatrenih. Stoga budite uz nas i pratite još jedan dan na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Današnji raspored na SP-u:

Francuska - Poljska 16:00 h

Engleska - Senegal 20:00 h

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 2

LL
lijepa_li si
11:17 04.12.2022.

...ajd ne .eri

BE
Berri
09:24 04.12.2022.

Treba osvježiti momčad! Umjesto Lovrena staviti Šutala! Od prve obavezno staviti Budimira da prvih 45 minuta luđački radi za momčad. Ako Sosa ne može, odmoriti ga, Juranovića staviti na lijevog beka, a Stanišića staviti naprijed. Umjesto Kovačića, dati šansu Lovri Majeru. U drugom poluvremenu može napraviti izmjene, ako rezultat ne bude dobar. Poznavajući Dalića, on će igrati ziheraški, molit će Sosu da izdrži, Lovrena neće mijenjati, i Kovačić će krenuti od prve, kao i Kramarić, samo što će umjesto Livaje staviti Petkovića. Dalić će igrati strpljivo i čekati će šansu u produžecima, a najsretniji bi bio da Japan prođemo u lutriji jedanaesteraca. Takav je Dalić! Ne znam što je dovodio Stanišića, Majera, Oršića, Šutala, Erlića, Budimira, Jakića, kad se sve vrti oko krajnjeg iscrpljivanja Modrića i Perišića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije