Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedmi dan sp-a

Što nas danas čeka na SP-u? Dalić otkriva plan za Kanadu, u goste nam stiže Matjaž Kek

UEFA Nations League - Group H - Slovenia v Norway
Antonio Bronic/REUTERS
26.11.2022.
u 06:30

Izbornik Slovenske nogometne reprezentacije nije izborio SP, ali vrlo je poznat hrvatskoj javnosti jer je pet godina proveo na klupi Rijeke i s klubom koji se danas bori za opstanak u ligi dvije godine za redom igrao Europsku ligu, osvojio titulu prvaka HNL-a, dva Kupa i jedan Superkup.

Odbrojavamo sitno do novog nastupa hrvatske nogometne reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru, no prije ogleda Vatrenih s Kanadom danas, sedmog dana Mundijala, na rasporedu su četiri izuzetno zanimljive utakmice u već poznatim terminima. Pa krenimo redom...


>> VIDEO: 'Livaja i Petković neka napadnu Kanadu, a suđenje je sramota za cijeli svijet, oni su pokradeni'


Od 11 sati Tunis u skupini D dočekuje Australiju koja je u prvom kolu poražena unatoč dobrom otporu Francuzima dok su Tunižani izvukli bod u jednoj od najdosadnijih utakmica, protiv Danske.

U prvom poslijepodnevnom terminu od 14 sati bit će zanimljivo pratiti kako će Saudijska Arabija koja je šokirala Messija i Argentinu odigrati protiv Poljske. Mogu li Saudijci do još jedne senzacije na SP-u i povijesnog plasmana u osminu finala? Podsjetimo, Poljska je u skupini C u prvom kolu odigrala remi s Meksikom.

Prava nogometna poslastica očekuje nas od 17 sati kada na teren izlaze branitelji naslova i jedni od favorita za osvajanje i ovog prvenstva, Francuzi koji će odigrati dvoboj protiv kvalitetnih Danaca. Može li Francuska koja je desetkovana ozljedama prvotimaca svejedno izvući bodove kod Danske?

Na kraju nogometnog dana, u večernjem prime-timeu od 20 sati slijedi dvoboj Amerika. Messi i društvo poljuljani porazom iz prvog kola idu na Meksiko koji na računu ima jedan bod. Argentini treba samo pobjeda želi li prema osmini finala.

Današnji raspored na SP-u

11.00  Tunis - Australija

14.00  Poljska - Saudijska Arabija 

17.00  Francuska - Danska

20.00  Argentina - Meksiko

Sva četiri susreta moći ćete izravno pratiti u prijenosu na portalu Večernjeg lista, a i danas donosimo bogat program specijalnih emisija i uključenja uživo putem naše digitalne video platforme Večernji TV.

Već od 10 sati donosimo vam prvi specijal, u goste nam uživo dolazi slovenski trener Matjaž Kek. Izbornik Slovenske nogometne reprezentacije nije izborio SP, ali vrlo je poznat hrvatskoj javnosti jer je pet godina proveo na klupi Rijeke i s klubom koji se danas bori za opstanak u ligi dvije godine za redom igrao Europsku ligu, osvojio titulu prvaka HNL-a, dva Kupa i jedan Superkup. 

Tijekom dana uključivat ćemo se uživo iz Dohe, a od 12.45 donosimo vam izravni prijenos posljednje konferencije za medije izbornika Zlatka Dalića uoči Kanade. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Dalić gospodski odgovorio izborniku Kanade koji kaže da će sj*ebati Hrvatsku: Mi pričamo na terenu!

 

 

 

Komentara 1

ST
Stipan
08:38 26.11.2022.

Ako budu igrali kao protiv Maroka neće im ni Krk ni Bog pomoći .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije