Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVETI DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-a? Vatreni se obraćaju javnosti, na teren idu Srbi, Ronaldo...

KATAR 2022 - U akciji s Perišićem, Kramarić dao još jedan gol Kanadi za 3:1
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/48
28.11.2022.
u 06:30

Devetog dana SP-a pratimo četiri zanimljive utakmice, donosimo vam novo izdanje speicjalne emisije uživo, a uključujemo se tijekom cijelog dana u Katar.

Nakon početnih zrnaca sumnje ili nesigurnosti, sve dileme su otklonjene - Vatreni, iako pomlađeni, su i dalje oni stari koji mogu puno toga pokazati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Dojam je to nakon jučerašnje veličanstvene predstave i pobjede nad Kanadom 4-1. 

Stoga vam danas tijekom dana donosimo sve analize i detalje jučerašnje utakmice, ali već gledamo i prema četvrtku, odnosno najtežem ispitu u grupnoj fazi - utakmici s Belgijom.


>> VIDEO: Navijači slave u Dohi: "Mora se vjerovati u svoju zemlju, dignut glavu gore bez obzira na sve"


Već od 8.15 uživo pratimo konferenciju za medije izbornika Zlatka Dalića i hrvatske reprezentacije nakon koje slijedi i prvi trening ususret Belgiji. Trening reprezentacije i sva događanja u Dohi pratit će i naš Tomislav Dasović koji će se tijekom dana uključivati uživo s najnovijim informacijama.

Na našoj digitalnoj platformi Večernji TV nešto kasnije, od 10.30 sati sportski novinari i urednici detaljno će analizirati sinoćnji susret. A osim Vatrenih, u fokusu nam je bogat raspored koji nam i danas donosi četiri utakmice:

Današnji raspored na SP

11.00  Srbija - Kamerun

14.00  Južna Koreja - Gana

17.00  Brazil - Švicarska

20.00  Portugal - Urugvaj

Od 11 sati na teren će Srbija koja u skupini G traži prve bodove protiv Kameruna. Srbija je poražena od Brazila, a Kamerun od Švicarske u prvom kolu pa i jednoj i drugoj momčadi treba pobjeda jer u protivnom osmina finala postaje znanstvena fantastika.

Fantastici od nogometa nadamo se i u ostatku dana jer od 14 sati Južna Koreja koja je odigrala bolno dosadnu utakmicu protiv Urugvaja (0:0) ide u skupini H na Ganu koja je u prvom kolu pružila žestok otpor Portugalu, ali je na kraju ipak pala.

A upravo je Neymar pod velikim upitnikom za Brazil koji od 17 sati igra protiv Švicarske. Brazilci i dalje uspješno nose titulu prvog favorita, no mogu li im uvijek neugodni Švicarci ugroziti položaj u skupini G.

Na kraju dana Urugvaj koji do sada nije pokazao puno unatoč očekivanjima igra s Portugalom u posljednjem dvoboju skupine H koji je na rasporedu od 20 sati.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: 'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije