Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB NA MANHATTANU

FOTO/VIDEO Slavilo se i u New Yorku: Pogledajte kako su navijači slavili pobjedu Hrvatske

Foto: Steve Mešić
1/9
27.11.2022.
u 23:49

Klubom su letjeli konfeti i čula se brodska truba prilikom svakog pogotka hrvatske reprezentacija, a navijači su skakali.

Utakmicu Svjetskog prvenstva Hrvatske protiv Kanade (4:1) pratili su i Hrvati koji žive u SAD-u. U atraktivnom klubu 'Harbor Rooftop' okupio se veliki broj ljudi koji su navijali za pobjedu Hrvatske. Ekskluzivno za Večernji list kadrove iz SAD-a poslao nam je Steve Mešić.

- Izabrali smo spektakularno mjesto gdje smo organizirali najmasovnije okupljanje Hrvata u New Yorku. Uživali smo u navijanju i raznim specijalitetima, jeo se bakalar na bijelo i pila su se birana hrvatska vina - kazali su nam organizatori.

Klubom su letjeli konfeti i čula se brodska truba prilikom svakog pogotka hrvatske reprezentacija, a navijači su skakali.

Komentara 3

WT
WTF!
04:14 28.11.2022.

Ono divljanje u Briselu,tzv."navijača" iz Maroka,niš o tome?

Avatar JustForYou
JustForYou
01:20 28.11.2022.

Slavili su u New Yorku, a ne bi ih sa puskom mogo otjerat da se vrate u Hrvatsku i tu zive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije