Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao nered

Conor McGregor se nakon incidenta predao policiji

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.04.2018.
u 08:10

Irac je u svom izljevu bijesa ozlijedio dvojicu boraca Michaela Chiesu koji ima posjekotine po glavi i licu, te Raya Borga

Irski UFC borac Conor McGregor predao se policiji nakon što je sa svojom pratnjom izazvao nered u Barclays Areni u New Yorku gdje će se ovog vikenda održati borilačka priredba UFC 223. Nakon incidenta McGregor je otišao s mjesta događaja, ali je nekoliko sati kasnije sam otišao na policiju.

Irac je u svom izljevu bijesa ozlijedio dvojicu boraca Michaela Chiesu koji ima posjekotine po glavi i licu, te Raya Borga. Šok je doživjela i Rose Namajunas.

Komisija je nakon pregleda Michaelu zabranila nastup protiv Anthonyja Pettisa, kao i Rayu protiv Brandona Morena. Predsjednik UFC-a Dana White otkazao je i borbu Artema Lobova, koji je je također sudjelovao u incidentu, protiv Alexa Caceresa.

Meta pomahnitalog Irca bio Khabib Nurmagomedov, neporaženi (25-0) borac iz Rusije. Khabib je favorit za naslov u lakoj kategoriji, a borit će se protiv prvaka perolake Hollowaya nakon što je zbog ozljede propao dvoboj protiv Tonyja Fergusona. 

Predsjednik UFC-a Dana White ogorčen je na događaje iz Barclays Arene:

- Conor i još dvadesetak osoba pušteno je u dvoranu. Oni su uletjeli u zgradu i zaletjeli se prema parkiralištu gdje su se borci ukrcavali u vozila. Počeli su bacati kante za smeće i stolice na vozilo, a komadići razbijenog stakla posjekli su Michaela Chiesu po licu, ne izgleda dobro. Umalo su pogodili i Rose Namajunas, koja je bila u šoku. Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti organizacije. Ovi su borci trebali mir, a onda se pojavila horda od dvadeset propalica i to učinila - rekao je Dana White te najavio sankcije protiv Conora McGregora.

Komentara 5

LA
lakočemo
11:57 06.04.2018.

konjina svoje vrste....

KA
Kameni
14:45 06.04.2018.

Tako je kad se priuceni vodoinstalater dovede u New York. Cast struci ali ovaj ima mentalnih problema.

KA
Kameni
14:49 06.04.2018.

Meta napada je bio Khabib Nurmagomedov. O oooo pustite ga na Cecena i zatvorite vrata i kamere na 3 minute, Cecen ce izaci sa McGregorovim jajima na stapu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije