Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pričao gluposti u studiju

Srpski 'stručni' komentator popljuvao Hrvatsku i Modrića pa morao promijeniti priču: 'Najbolji na Balkanu'

Foto: RTS/Pixsell
1/3
30.11.2022.
u 11:05

- Hrvatska je u padu, to je evidentno. Imaju puno problema u napadu. Jednog vanserijskog nogometaša koji je u godinama i teško može sam - govorio je Bogdanović.

Nakon što je hrvatska reprezentacija u prvom kolu SP-a u Kataru remizirala protiv Maroka (0:0) uz ne baš dopadljivu igru bilo je onih koji su je otpisali tvrdeći da ne može ponoviti uspjeh iz Rusije 2018.. Među njima je bio i bivši jugoslavenski nogometaš Rade Bogdanović, nekadašnji član Atletico Madrida i Željezničara.

>> Specijalna SP emisija: Josip Šimunić u studiju Večernjeg o drami Srbije u Kataru

On je u studiju RTS-a najavio utakmicu Hrvatske i Kanade tvrdeći da su Dalićevi izabranici u ogromnom padu, a za Luku Modrića je kazao da je ostario.

- Hrvatska je u padu, to je evidentno. Imaju puno problema u napadu. Jednog vanserijskog nogometaša koji je u godinama i teško može sam. Imaju problema, vraćam se na sindrom Zdravka Mamića, kad je bio slobodan, bio je uz njih. Dinamo vuče, reprezentacija Hrvatske vuče se na sudbinu Dinama, oslonjeni su jedni na druge. On ih je vodio, on ih je dizao - kazao je Bogdanović pa dodao:

- Hrvatska reprezentacija sastavljena je od Bosanaca i Hercegovaca. Mnogi su otišli. Mislim da će Kanada zabiti prvi gol na Svjetskom prvenstvu, a da Borjan neće primiti gol - govorio je Bogdanović, a da njegov nastup bude komičniji učinio je trenutak kad mu je  propala stolica. 

No, nakon velike pobjede Hrvatske (4:1) Bogdanović je 'promijenio ploču'.

- Kanada nas je zavarala prvo kolo, iako su poveli, vidjeli ste da Hrvatska ima snagu i klasu. Vidjeli ste ova četiri gola. Jedna ekipa koju predvodi, a siguran sam u to, najbolji nogometaš od 1945. pa do danas na Balkanu, Luka Modrić. Treba biti pošten i iskren, jedan virtuoz nogometni, sjajan momak. Zna što je obitelj, klub, reprezentacija. Te lopte, zavijuše, te vanjske. Godine čine svoje, a on ih nosi. Ovo mu je možda i posljednja prilika da napravi nešto s reprezentacijom - ustvrdio je Bogdanović, a video s njegovim izjavama pogledajte OVDJE.

Video - Branko Strupar: Belgijci izgledaju kao da su posvađani na terenu, Hrvatska ima jednu veliku prednost

Komentara 19

PG
Paulie_Gualtieri
11:28 30.11.2022.

Modrić je već napravio nešto sa repkom ti zatucani potomče Osmanlija, drugi na svijetu sa repkom prije 4 godine što vi nikada nećete vidjeti.

Avatar Avi
Avi
14:37 30.11.2022.

Srbija nas ne zanima, ta priča je zauvijek završila prije tri desetljeća.

DI
Diosiario
13:56 30.11.2022.

Nemojte zaboraviti javiti nam što pripadnici nebitne opančarske nacije misle o nama, nemojte slučajno dozvoliti da nam prođe bar jedan dan na ovom portalu bez njihovih mudrosti. Da je ovo recimo moj portal, da sam mu vlasnik ja a nee netko iz Srbije kao što je sad stanje, bez obzira odakle je ovaj lik, istog trena kad bi on rekao da Kovačić, Brozović, Gvardiol ili Perišić nisu vrhunski igrači, to mišljenje na mom portalu ne bi moglo opstati niti sekunde jer je iz toga jasno da taj koji to tvrdi nema blagog pojma o nogometu. Uzmimo samo Kovačića, čovjek je uz Thiaga Silvu duša momčadi Chelsea, svi ostali igrači Chelsea osim njih dvojice su potrošni i zamjenjivi. I taj Kovačić tako vodeći vezni red Chelsea uzme prvo europsku ligu, pa ligu prvaka, pa prvenstvo Engleske, a uzeo bi još da ga ozlijede nisu zaustavljale jer su u biti ozlijede jedini način na koji se može zaustaviti tog trenutno najboljeg veznog igrača na svijetu. To se lijepo moglo vidjeti prošle godine kad je Chelsea gazio Reala u Madridu a onda je Kovačiću nestalo snage jer se tek bio vratio nakon ozlijede, i odmah se priča promijenila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije