Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SLAVLJA

Srpski komentatori: 'Suci su pomogli Hrvatima. To je domaćinsko suđenje'

Zagreb: Hrvatska svladala Mađarsku i odlazi u finale Europskog prvenstva u vaterpolu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
14.01.2024.
u 20:19

"Velika pohvala hrvatskoj reprezentaciji, zaslužene čestitke, sjajni su momci i zaslužuju finale, ali neke stvari koje su se događale u bazenu moramo prokomentirati. Postojala je šansa da gledamo puno uzbudljiviju utakmicu", kazali su komentatori Supersporta

Hrvatska vaterpolo reprezentacija slavila je u polufinalu Europsko prvenstva rezultatom 11:7. Mađarska reprezentacija dobro se odupirala, ali protiv rasplivanih i organiziranih Barakuda nisu mogli do pobjede. Hrvatsku sada u finalu čeka Španjolska koja je svoje mjesto u završnici natjecanja izborila svladavši Italiju (7:4).

Nekoliko zamjerki na utakmicu imali su komentatori iz srpskog Sportkluba. "Mađari su zaslužili bolji rezultat. Da nije bilo Marka Bijača, tihog junaka Rina Burića, a i nekih odluka. To moramo spomenuti. Nemojte misliti da pričamo zbog nečeg", konstatirali su pa  dodali:

GALERIJA Poznata lica došla podržati Barakude. Podrška s tribina je nevjerojatna

Zagreb: Hrvatska svladala Mađarsku i odlazi u finale Europskog prvenstva u vaterpolu
1/20

"Velika pohvala hrvatskoj reprezentaciji, zaslužene čestitke, sjajni su momci i zaslužuju finale, ali neke stvari koje su se događale u bazenu moramo prokomentirati. Postojala je šansa da gledamo puno uzbudljiviju utakmicu. Dobra utakmica, rovovska borba", kazali su.

VEZANI ČLANCI:

Kritizirali su odluku suca kod gola Hrvatske za 7:10.  "Ovaj kontrafaul je da se pomogne jednoj ekipi. Ranije se moglo dosuditi isključenje i igrač više za Mađarsku. Neka mi ne zamjere Hrvati, ali ovakve stvari tumačimo kao domaćinsko suđenje", rekli su komentatori.

VIDEO Izbornih vaterpolo reprezentacije: Otvorili smo put ka medalji. Napravili smo jednu veliku stvar jučerašnjom pobjedom

Komentara 14

ČE
četvrti
21:16 14.01.2024.

Hoćete li nas poštedjeti stalnog nametanja srpstva! Prozirni ste!

Avatar argus100
argus100
20:49 14.01.2024.

Neka pati koga smeta,,,,,

DU
Deleted user
21:12 14.01.2024.

Srpska posla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije