Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE

Slaven Bilić: Zdravko Mamić je nevjerojatan, najzaslužniji je za razliku prema Hajduku

Mamić Bilić
Foto: marko lukunic/pixsell
16.04.2020.
u 18:04

- Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo... On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba.

Nekadašnji vatreni i bivši hrvatski izbornik, a danas trener engleskog West Bromwich Albiona Slaven Bilić bio je gost u live Facebook gostovanju kod popularnog sportskog komentatora Sabahudina Topalbećirevića iz BiH.

Bilić je progovorio o Zdravku Mamiću koji se skriva od hrvatskog pravosuđa.

- Zdravko je napravio Dinamo uspješnim, on je najzaslužniji za tu razliku prema Hajduku. Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo... On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba. Naravno da su ove druge stvari jako negativne, ako su istina. Dok sam vodio reprezentaciju imao sam jako korektan odnos s njim - rekao je Slaven Bilić.

Progovorio je i o Hajduku, klubu u kojem je počeo karijeru.

- Ima klubova koji mnogo znače gradu i regiji, a Hajduk je nešto više. Ima takvih klubova, ali Hajduk je način života. To je Napoli, to je Leeds, osjetio sam to, to su giganti. Imaju priliku sa Stanićem i Tudorom nešto napraviti, ali do kad budu imali uteg Dinama da dogodine nešto moraju, to je gotovo nemoguća misija. Oni moraju biti koncentrirani na sebe da prema Rijeci i Osijeku naprave razliku kakvu Dinamo ima prema njima... A onda mogu još korak naprijed.

Osvrnuo se i na reprezentacije u susjedstvu.

- Srbija i BiH imaju kvalitetu, već generacijama imaju igrače koji igraju u najvećim europskim klubovima, ali nisu kao mi, nemaju rezultate kao Hrvatska. Ne znam zašto, ali očigledno im nedostaje naboj koji mi Hrvati sigurno imamo.

Cijeli razgovor sa Slavenom Bilićem pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 16

NE
Neonacionalist
19:28 16.04.2020.

Mamiću se može svašta prigovarati opravdano ili ne a tu svakako ima i dosta ljubomore ili zavisti sa raznih strana ali činjenica je da je od Dinama napravio najuspješniji klub ne samo u HR nego i u tzv.Regionu ilitiga ex.Yu prostoru , naravno da je pritom razvio veoma dobar biznis u svoju korist ali i na korist samog Dinama , čisto sumnjam da recimo njega nema Dinamo stajao bolje.

KP
konzervativni_preporod
18:41 16.04.2020.

Mamić je od Dinama stvorio profitabilan klub.. ovo je naravno zapelo za oko mafiji iz udruge naš dinamo i novinarima koje imaju u džepu pa žele dio kolača.. ali Mamić ih sve gazi ne mogu mu ništa

SP
Split71
19:37 16.04.2020.

Dabodga dosa u Hajduk,a vama saljemo udugu Naseg Hajduka pa nek od Dinama naprave klub kakvoga vi ocete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije