Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRCI SE RASPISALI

Slaven Bilić ponovno sjeda na klupu reprezentacije? Stižu nove informacije: 'Nije bilo kontakta'

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bili? novi je trener pekinškog Sinobo Guoan
Bradley Collyer/PRESS ASSOCIATIO
03.03.2024.
u 08:54

Kako javlja The 42, nitko iz Irske nije pozvao bivšeg hrvatskog izbornika, iako postoje izgledi da bi ih mogao preuzeti

Neki su se irski mediji u noći u subotu kasno navečer javili s informacijom da bi Slaven Bilić, bivši igrač i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije mogao naći na mjestu izbornika Republike Irske. No, trebalo je pričekati nedjelju ujutro za novi set informacija. 

Irish Mirror objavio je da je Bilić prvi favorit za funkciju na kojoj treba naslijediti dosadašnjeg izbornika Stephena Kennyja. No, i Mirror je naveo da Bilić sigurno ne bi postao irski izbornik prije ljeta, s obzirom da će tada završiti prvenstvo Saudijske Arabije u kojoj trenutno radi kao trener Al-Fateha.

Podsjetimo, funkciju privremenog izbornika Irske za prijateljske utakmice protiv Belgije i Švicarske u ožujku obnašat će John O'Shea. Mirror piše kako Irskom nogometnom savezu (FAI) ne bi bio problem pričekati Bilića, koji bi mogao povesti reprezentaciju na ljeto.

No, u nedjelju ujutro je irski portal The 42 objavio da tamošnji nogometni savez nije kontaktirao Bilića za mjesto izbornika. Kako pišu, Biliću se još nitko iz Irske nije javio. Znaju i u Irskoj da Bilićev ugovor sa Saudijcima traje do ljeta 2025. godine pa bi po tome Al-Fatehu morali platiti odštetu za njega.

 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
09:34 05.03.2024.

Ovaj nije nista napravio a imao je najbolje igrace:Bracu Kovac,Klasnic relativno mladi Modri te Rakitic.Gdje je bio trener ubrzo je bio protjeran.Izbornikom je postao zahvaljujuci agresivnom dalmatinskom lobiju sve na stetu hrvatske reprezentacije.Klasnic turcima zabija u zadnjoj minuti i umjesto da trci do kapitena Kovaca i kaze sada nema vise igre valjajte se po travnjaku dok utakmica ne zavrsi.Nikada necu zaboraviti on skinuo sako trci i vitla ga iznad glave i turci u zadnjim sekundama izjednace.Ostalo je povijest penali i nasa pusiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije