Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA LOSERTA?

Šego sljedeće tri godine u Kielceu

Marin Šego
Goran Stanzl/PIXSELL
10.02.2014.
u 18:20

Šego je imao ponude iz nekoliko zemalja, ali se odlučio za klub u kojem trenutačno igra pet hrvatskih igrača.

Marin Šego nakon dvije godine u redovima Wisle Plock odlučio je promijenio sredinu. Naime, bivši  hrvatski reprezentativni golman od sljedeće sezone nosit će dres najvećeg Wislinog rivala, Vive Targi Kielcea. Šego je ugovor potpisao na tri godine

Šego je imao ponude iz nekoliko zemalja, ali se odlučio za klub u kojem trenutačno igra pet hrvatskih igrača. Zanimljivo, kako sada stoji situacija i sljedeće sezone će ih biti pet jer će klub vjerojatno napustiti Venio Losert, kojeg će upravo Šego zamijeniti.

Uz Loserta u Kielceu od hrvatskih igrača igraju Ivan Čupić, Manuel Štrlek, Željko Musa i Denis Buntić.

>> Horvat i Vori u sedmorci kola rukometne Lige prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije