Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šariću stradao skočni zglob!

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
01.02.2020.
u 10:14

Mario Hezonja je za 11 i pol minuta ubacio jedan koš uz dva skoka i jednu blokadu

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić ozlijedio je skočni zglob u prvoj četvrtini dvoboja Phoenixa i Oklahoma Cityja te je odigrao samo četiri minute u porazu svoje momčadi 107:111. 

Thunder je do pobjede predvodio Chris Paul sa 20 koševa i 10 asistencija te Danilo Gallinari sa 27 i Dennis Schroder sa 24 poena. Po 27 koševa za Sunse postigli su Devin Booker i Kelly Oubre Jr. koji je imao i 11 skokova.

U prvoj utakmici od pogibije Kobeja Bryanta Los Angeles Lakersi su u Staples Centeru ugostili Portland Trail Blazerse. Gosti su slavili sa 127:119, a predvodio ih je Damian Lillard sa 48 koševa, 10 asistencija i devet skokova.

Mario Hezonja je za 11 i pol minuta ubacio jedan koš uz dva skoka i jednu blokadu. Anthony Davis je sa 37 koševa, 15 skokova i pet blokada bio najbolji kod Lakersa.

Vodeća momčad lige Milwaukee je doživio tek treći domaći poraz, a Buckse je svladao Denver sa 127:115. Will Burton je sa 24 koša bio najbolji strijelac Nuggetsa, a domaću momčad je predvodio Giannis Antetokounmpo sa 31 poenom, 16 skokova i devet asistencija.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
13:22 01.02.2020.

I? Gdje je tu problem? Pa on ionako ne skače...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije